Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

10 lucruri pe care nu le stiai poate despre mine

Scris: 2023-10-16 17:25:54 10 lucruri pe care nu le stiai poate despre mine

Răspund provocării din social media de a veni cu 10 lucruri pe care poate nu le știi despre mine, și las aceste dezvaluiri, vulnerabilitati despre mine si aici, pentru cei care ma gasesc mai mult aici decat pe social media.

1. Când eram mică experimentam decorporalizarea și în adolescență aveam premoniții, si materializam cu puterea gândului, daruri pentru care am fost numită vrăjitoare și mi le-am închis mulți ani, până mai recent când, după un proces asumat și multă muncă, mi le-am deblocat și acceptat pe acestea, și multe altele.

2. Sunt printre cei 1% de pe planetă conform Human Design și Cheile Genelor, ceea ce mi-a adus mari provocări în acceptarea de sine, și în a accepta că nu sunt pentru toată lumea, ci de fapt pentru foarte puțini oameni care mă pot conține si care pot primi cu adevărat ceea ce aduc. 

3. Sunt conectată energetic și emoțional prin darul Empatiei la tot ce înseamnă formă de viață văzută și nevăzută, așadar dacă mai citești că îți aduc mesaje de la Vânt de la Apă, mesaje de la Lună, de la Pământ și de la Foc, de la alte ființe de lumină, sau de la maeștri ascensionati pe care ii accesez dar nu mi-am dat voie la modul asumat până acum, apoi... poate te deschizi să auzi mesajele. De asemenea, simt în corp ceea ce simt oamenii la care mă conectez, și fac transmisii și pot face sesiuni și vindecări doar cu puterea gândului dar și cu energia din mâini. ( dar nu o fac decât la cererea sufletului pentru că nu încurajez oamenii în lene. )

4. Cunoasterea ce o aduc o accesez în interiorul meu, din ancestral și din planuri înalte, din Univers, iar ceea ce am accesat pentru diplome, cursuri sau recunoastere în exterior a fost mai mult pentru calmarea minții si pentru validare externă, atunci când am avut nevoie de asta.

5. Mi-am știut de mic copil misiunea și am știut că sunt diferită, dar am respins foarte mulți ani asta, până când Universul m-a pus efectiv în misiunea mea.

6. Am fumat timp de 11 ani. 

7. Sunt comodă până la lene când vine vorba de sport, dar ador sa merg pe jos și ador drumetiile. 

8. Nu știu să înot și nu știu să merg pe bicicleta. A, și nu conduc mașina 

9. Am urât pământul și viața la țară și am ales viața pe tocuri, oraşul și viața în afara României timp de 15 ani, până să mă cheme puternic înapoi pământul.  

10. Am susținut primul meu retreat de suroritate în România și a fost maaaagiiic!.. și urmează al doilea în decembrie,  și următoarele! Trebuie să vin și cu următoarele acum, dacă tot am deschis cutia Pandorei... 

  • Sunt introvertită. 
  • De asemenea,  simt oamenii și energiile lor și simt cu cine îmi este benefic și pot interacționa / colabora / pe cine să accept în viața mea și cu cine / pe cine nu. 

Nu este aroganță este asumare și simțire, alegere de sine și prețuirea resursei numită aici Timp care pentru mine este valoros. Așadar dacă ofer cuiva timpul meu și nu respectă asta, pentru mine este un răspuns clar în relația/ interacțiunea cu acel om. 

  • Petrec mult timp eu cu mine, departe de oameni. Am nevoie se asta.
  •  Uneori vorbesc mult când am ceva de spus alteori mă ia amețeala de la atâta vorbărie a minții (altora), mă inchid, nu interacționez, mă retrag când simt că e prea mult pentru mine.
  • Am nevoie de multă liniște. 

Și mulțumesc bărbatului minunat din viața mea, copiilor și tuturor sufletelor magice din Universul meu care mă înțeleg, mă acceptă și mă iubesc așa cum sunt. Știu că nu e ușor cu mine de multe ori.

Ce nu stiai din toate acestea? Cum te fac să mă percepi acum, că le știi? 

Te îmbrățișez.  Ely Curcă

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare