Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Eveniment online - Dizolvarea karmei de agresivitate

Scris: 2022-12-19 10:39:44 Eveniment online - Dizolvarea karmei de agresivitate

Tradus mot a mot, „Karma” înseamnă „acțiune” în limba sanscrită (primele limbi indo-europene scrise). Cu toate acestea, conceptul nu este ceva rău și este diferit de ideea de „păcat”. Aceasta poate fi considerată sinonim cu legea firii. Pentru ca, atunci cand continuam sa reactionam din inconstient, si repetam anumite tipare iar si iar, se poate numi karma. Pentru ca preluam si repetam tipare care nu ne apartin, care apartin neamului, sau preluate chiar din constiinta colectiva.


Karma de agresivitate este o karma atat de grea, de adanc inradacinata, provenind chiar din diversele experiente in vremuri de razboi si agresiune ale sufletului.


Karma de agresiune mentala, fizica, sau / si verbala creata sau preluata din vietile anterioare, se manifesta si se descarca in aceasta viata prin simptome ca:


- conflicte cu oamenii


- ruptura de societate


- divort


- agresivitate pasiva sau activa, asupra propriului corp, asupra celorlalti


- accidente, fracturi, boli (stomac, cap, rinichi, oase etc)


- probleme cu legea


- pierderi job


- probleme / certuri cu parintii (copiii)


- accidente


Trairea unor astfel de experiente inseamna un program karmic care se descarca in viata actuala, in prezent, dar care afecteaza si copiii (viitorul) daca nu alegem constient acum sa gasim, sa depistam, sa dizolvam acest program atat de dur, de greoi, de dureros.


Te invit cu drag si bucurie la acest eveniment, creat cu dedicare, pentru ca stiu ce inseamna aceasta karma in viata ta de familie, si cat de mult afecteaza, pe toate planurile. Nu ai motive sa o mai duci cu tine, sa traiesti pe pilot automat, sa reproduci aceleasi programe nebenefice, care duc la multe lipsuri, la agresivitate si separare, la blocaje pe toate planurile, la instrainare.


Ce vom face concret?


Vom face o incursiune in neam, ghidata de mine si de toba mea, incursiune in care vei fi pus fata in fata cu adevaruri din neamul tau, cu secrete poate nespuse, dar si cu incursiuni ale sufletului tau, cu personaje din neamul si arborele tau, vei simti, percepe, vedea, intelege de unde ai preluat aceste tipare, aceasta karma de agresivitate, si te voi ghida sa te eliberezi de ele, sa dizolvi aceasta karma si sa refaci traseul vietii tale.


Vei descarca coduri de lumina si energie benefice tie si vietii tale, pentru a incepe de acum sa traiesti in calmitate, acceptare, pace, iubire de sine, in detasare, in acceptare cu neamul, cu viata, simtind sustinerea si iubirea vietii. Vei alege constient eliberarea, binele tau suprem, ca Suflet, ca Om, vei incepe o viata in ARMONIE, in ECHILIBRU, in PACE cu tine, cu oamenii, cu parintii, cu copiii, cu viata, o viata in SANATATE PURA.


Vei curati pantecul Mamei fizice si pantecul Mamei Pamant, si te vei curati tu insuti de tot ce ai adus cu tine din pantec, din neam, din constiinta colectiva, toata agresivitatea preluata, care nu iti apartine, dar si cea traita si repetata de Sufletul tau.


Te vei conecta la Matricea Vie a Vietii, a Pamantului, si te vei deconecta de la falsitate, agresivitate, programe de ura, de alienare, de razboi, de suferinta, de tristete, de durere fizica, mentala, emotionala.


Aceasta este o calatorie profunda. Daca esti aici, inseamna ca simti indemnul sufletului tau, el are nevoie sa fie aici. Pentru el va fi revelator, eliberator sa dizolve toata aceasta incarcatura greoaie, dureroasa pe care deja o percepi atat de dur si in planul fizic, mental si in cel emotional.


Va fi cca 1,5 ore ( o ora si jumatate) de calatorie ghidata puternica.


Evenimentul are loc pe Skype, iar linkul il vei primi DUPA EFECTUAREA PLATII, SI DUPA CONFIRMAREA MEA IN PRIVAT.


Confirmarea participarii se face DOAR IN PRIVAT, alegand butonul MERG (GOING) NU ESTE SUFICIENT! Cine nu confirma participarea scriindu-mi in privat, NU se considera inscris!


Costul participarii tale: 330 Lei


Evenimentul are loc daca se inscriu minim 2 persoane, in caz contrar, imi rezerv dreptul de a amana evenimentul. 


Inscriere la adresa de email: elytherapyhealing@gmail.com sau la nr de Whatssap +40 772 152 965

Facilitator eveniment: Ely Curca, terapeut hipnoza regresiva, terapeut saman, creatoare programe de feminitate si de vindecarea pantecului, autoare de carti motivationale, terapeut certificat in Cehia si Anglia, si ghidata intuitiv de Spiritul si Sufletul meu, cu dedicare si iubire, in sustinerea si servirea Sufletelor.


Abia astept sa ne conectam!

Ely Curca


Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare