Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Cartea

 • Mă vindec mamă, te vindec, bunico!

  Scrisoare pentru surori

  Femeie a acestui Pământ, soră,
  mă gândesc la tine, și când mă gândesc la tine, simt cum mă inundă sentimente de compasiune, simt căldură în inimă, simt solidaritate, simt cum mă cuprinde o iubire nemărginită! 
  Femeie, te aud, iar când te aud, urechile mi se deschid într-o imensă bucurie, simt emoția ta, și știu că vom împărtăși aceeași emoție pură.
  Femeie, mă las invăluită de iubire și compasiune pentru tine și pentru trăirile și suferințele tale, pentru traumele tale, pentru fricile tale, pentru năzuințele și visele tale nespuse, șoptite sau gândite doar, simt admirație pentru ceea ce însemni tu, pentru puterea de care dai dovadă de fiecare dată și în fiecare situație!

  Te văd, femeie! Te aud! Te simt! Te citesc! Te accept, te cuprind cu blândețea de care ai nevoie și de care nu ai avut parte! Te cuprind cu compasiunea pe care ai așteptat-o de la alții, neștiind că ea este în tine, și așteaptă să fie descoperită și acceptată.
  Tu ești Universurile toate, și toate Universurile sunt în tine! Tu ești iubire și speranță, ești minunea care naște minuni, ești acceptul și mâna Creației de a planta cu dragoste nemăsurată semințele speranței pentru evoluția supremă a sufletelor.
  Ești o privilegiată, femeie, și meriți pe deplin acest rol pe care ți l-ai asumat, pentru că doar tu cu puterea ta de sacrificiu, cu puterea ta emoțională, cu iubirea ta nelimitată ai putea ajuta Creația în acest mod, atât de delicat, de subtil, de plin de înțelesuri și de trăiri, atât de puternic în același timp.
  Meriți pe deplin fericirea și împlinirea izvorâte din asumarea rolului de a da naștere iubirii, meriți iubirea de care ai parte de la Creație însăși!

  Te cinstesc, femeie, te cuprind cu iubire, te onorez, te pun la loc de cinste în sufletul meu, în trăirile mele, în viața mea și în năzuințele mele, pentru că tu ești eu, și eu sunt tu! Suntem una, suntem UNU, iar fiecare lacrimă de-a ta atrage o lacrimă de-a mea, fiecare durere de-a ta îmi provoacă și mie durere, iar fiecare eliberare de-a ta, fiecare oftat eliberator, fiecare exaltare de fericire îmi fac și mie sufletul să tresalte.
  Sunt alături de tine fără judecată, într-un spațiu sacru în care nu trebuie să te simți nici măcar o secundă judecată pentru că ești diferită, pentru că arăți diferit, sau pentru că gandești sau simți diferit. Aici, în spațiul nostru intim, te poți simți TU, exact așa cum ești tu, cum nu te cunoaște poate nimeni...

  Sunt aici, pentru tine! Sunt aici, alături de tine! Sunt aici, și nu plec nicăieri, indiferent ce simți, indiferent ce gândești, sunt aici și te cuprind cu căldură și cu iubire, cu compasiune, cu nemărginită prețuire, cu respect, cu admirație!

  Sunt aici pentru tine, femeie dragă! Acceptă-mi îmbrățișarea din inimă dacă simți, voi fi bucuroasă, pentru că am reușit să ajung la inima ta! Îți mulțumesc!

  Sora ta, Eliza 

Înapoi

Recenzii

Mă vindec mamă, te vindec, bunico!

Recenzii: 3 , Scor mediu: 5 / 5

 • Felicia Ramona

  Cartea este ca o deschidere a femeii, pentru cele care rezonează.
  Recenzii scris: 2021-10-27 10:59:15
 • Gina Bucur

  Cartea e utilă celor care rezonează cu ea. Eu am învățat multe lucruri din această carte. Îi sunt recunoscătoare Divinității pentru că te-am întâlnit, Eli! Tu ești un adevărat maestru. Te îmbrățișez!
  Recenzii scris: 2021-10-27 10:58:26
 • Corina Voicu

  Mie, cartea mi-a fost foarte utilă. Mulțumesc.
  Recenzii scris: 2021-10-27 10:56:23
 • :

Cumpără

Preț: 39.99 RON

Contactați-mă pentru a cumpăra direct.

Cumpără în altă parte

This is tem is not on sale anywhere else.

Căutare

Rețelele de socializare

Găsiți-mă pe rețelele de socializare.

Facebook