Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Cartea

 • O Viață Nouă

  Această minunată carte a luat naștere prin inspirație divină, ghidată, ca mai toată viața mea, în care intuiția divină m-a călăuzit. Este descrisă în ea evoluția mea în lumea spirituală, trezirea, mea, anii mei de muncă cu mine, de studiu, de analiză, de introspecție, de pătrundere în cele mai întunecate locuri din interiorul meu, pentru a ajunge la nivelul de vindecare fizică, mentală și emoțională la care sunt acum. Pentru că doar înfruntănd întunericul din noi, vom ajunge la lumina autentică, reală.

  Cartea este de vibrație înaltă, concepută special pentru Suflete care au nevoie de ghidare, care sunt dispuse să accepte că am fost păcăliți și manipulați, și că adevărul este cu totul altul decât cel pe care îl credeam noi.

  Este scrisă pentru Suflete care vor să se vindece. Sunt metode simple și eficiente în ea, afirmații de vibrație înaltă, menite să schimbe preconcepții și programe limitative, să spargă zidurile minții, să ne scoată din închisoarea minții. Acest lucru mi-a fost confirmat deja de către oamenii care au citit-o înainte de publicare, în plus, de zecile de oameni cu care colaborez, și care au primit ajutorul meu până acum, și care se simt eliberați, mai echilibrați, mai sănătoși, mai plini de viață, mai entuziaști, mai plini de compasiune, și de iubire. Și nu în ultimul rând, vibrația înaltă, pozitivismul și veridicitatea cărții le confirm eu, pentru că este o poveste reală, este #povestea mea, viața mea, evoluția mea

  Evoluția continuă, iar partea a doua pe care o pregătesc deja, vă duce cu și mai mulți pași mai sus pe scara evoluției, și mai aproape de adevăr, cu și mai multe conștientizări.

  Mă numesc Eliza Curcă, sunt terapeut energetic, terapeut hipnoză regresivă, channeler, și ghid călătorii în stil șamanic. Drumul meu până aici include multe blocaje, durere fizică, dar și multă ambiție de a-mi depăși propria condiție, de a-mi afla drumul, calea, menirea. Au fost ani de întrebări, cine sunt, pentru ce sunt aici? Au fost ani cu traume si depresii, însă toate acestea nu m-au împiedicat să continui să îmi pun întrebări, din contră. Întotdeauna am simțit că sunt mult mai mult decât ceea ce pot percepe în acele momente, că pot mult mai mult, că adevărul despre noi toți ne este ascuns, este ținut departe de noi. Întotdeauna am făcut parte din categoria celor neînțeleși și catalogați ca fiind ciudați, de multe ori nici eu însămi nu mă înțelegeam. Până când am început să sap profund în interiorul meu, să fac introspecții, să caut, să cer răspunsuri, să incep să mă vindec. Abia de atunci am început să conștientizez cu adevărat cât de importantă este sănatatea emoțională, și că de acolo pornește totul.

  Povestea mea este una veridică, pentru că eu sunt reală. Sunt un om real, normal, care a pornit de jos, pentru a ajunge cât mai sus în această cunoaștere de sine, și în cunoașterea sufletului uman. Vă îmbrațisez cu iubire, și vă invit cu toată inima să îmi scrieți pentru a achiziționa această minunată, condensată și complexă carte.

  Cineva mi-a spus că sunt o nebună frumoasă, după ce a citit cartea, și că este nevoie de astfel de nebuni ca mine. 

  Mulțumesc cu Iubire profundă, și cu recunoștință pentru susținere. 

  Lectură plăcută!

Înapoi

Recenzii

O Viață Nouă

Recenzii: 7 , Scor mediu: 5 / 5

 • Delia Ioniță

  Buna, draga mea Ely!
  Vreau sa-ti multumesc cu recunostinta pentru cartea ta! Ea a venit să-mi confirme inca o data ca sunt pe drumul bun, si sa completeze ceea ce am aflat pana acum, este o carte care m-a imbogatit spiritual.
  Cartea ta este scrisa intr-un mod accesibil, efectiv am sorbit-o! Am terminat-o de citit ieri, si azi am revenit, mi-am notat unele lucruri pe care as dori sa le integrez in viata mea.
  Iti doresc multa sanatate, si iti trimit binecuvantarile mele!
  Recenzii scris: 2021-07-26 01:11:52
 • Cristina Ujvari

  Bună Ely! Mulțumesc, o carte minunata și cea mai buna pentru sufletul meu, pentru ca m-am regăsit in multe rânduri scrise de Ely, un înger atât de luminos, natural și minunat. Vă recomand să citiți cartea O viața nouă! este atât de frumoasă cartea, simplă, adevărată, și mai ales din suflet scrisă.
  Recenzii scris: 2021-07-26 01:10:59
 • Mariana Călugăru

  Draga mea Eliza, tu ești dovada că Sursa Divină, Dumnezeu, lucrează prin oameni și pentru oameni! Acum vreo 30 de ani în urmă am aflat că Dumnezeu este doar Iubire, dar, am continuat să merg în biserică, să mă rog, știam de 30 de ani în urmă că Dumnezeu este în mine, dar. Am citit o mică colecție de cărți spirituale, dezvoltare personala, am facut fel de fel de cursuri cu "miracole"..însă nimeni înaintea ta nu a avut răbdarea de a-mi da încredere în mine. Despre asta este vorba, Tu, Eliza îl iei pe Om și îi spui că va fi bine, că nu are nevoie de n diplome, că el, Omul, merită să fie fericit !!!! As fi dorit o carte cu semnătura ta, vezi cum în mine sentimentul de posesivitate lucrează ?! dar m-am liniștit, te am pe tine, suflet iluminat, și sunt binecuvântată cu grația și bunătatea ta! Recomand cu dragoste cartea "O Viață Nouă" să fie citita, poate unele informații le aveți, dar aici vă veți întâlni cu Ely Curcă, o tânără sensibila, fragilă și cu multă Cunoaștere!
  Recenzii scris: 2021-07-26 01:10:04
 • Cornelia R.

  Acum mai bine de 7 ani am avut prima dovadă că Dumnezeu există. De obicei îl descoperim doar când avem probleme. De atunci continui neîncetat să mă rog, să vorbesc și să trăiesc cu El. De un an și 4 luni am descoperit postările Elizei, care m-au ajutat să vreau mai mult, să înțeleg că toți avem în noi aceasta picătură de la Dumnezeu. Intilnirea mea cu Eliza a fost minunată. Dacă se putea as fi stat alături de ea 24, a fost un adevărat wow. Am simțit cum sufletul meu vrea această întâlnire,iar mintea normal că îmi punea bete in roate. Am trăit cea mai minunată experiența și cu siguranță nu ultima. Am așteptat mult acest moment, dar a meritat. Nu se poate explica in cuvinte. Sufletul vorbește mai frumos decât mintea. Îți mulțumesc dragă Eliza pentru tot ce am trăit alături de tine.
  Recenzii scris: 2021-07-26 01:09:11
 • Elena Olteanu

  "Ceea ce trimiti in Univers revine inapoi la tine, vibratia ta rasuna!" si "dai de o carte magica in care orice ai scrie in ea se va transforma in realitate!" si totusi, "Care este primul lucru pe care eu l-as scrie despre minunata ta carticica draga mea Ely Curca?" Este despre cum ai reusit sa pui in cuvinte evolutia ta in acest drum al trezirii spirituale si ghidajul tau venit in intampinarea mea, venit de la Univers prin tine, care mi-a raspuns la intrebarile mele adresate Sinelui meu Inalt si Sursei despre:"Ce caut eu pe acest pamant si care este misiunea mea pe acest pamant?" Ajunsa deja la un anumit nivel de constientizare destul de mare zic eu pana sa citesc carticica ta si reflectand asupra evolutiei tale am constientizat cu adevarat ca sunt pe drumul del bun, rezonand cu toata fiinta mea cand am citit experienta si evolutia ta. Te admir foarte mult suflet divin si minunat si in aceeasi masura admir capacitatea ta de a te conecta cu oamenii si de deschiderea pe care o ai asupra lor prin exemplul evolutiei tale, care poate ajuta la trezire pentru cei ce sunt deschisi in cautarea si aflarea adevarului! Multumesc Universului cu recunostinta, Sinelui meu Inalt si Sufletului meu ca mi te-a scos in cale si mi-a oferit o si mai mare claritate asupra misiunii mele pe acest pamant si datorita tie draga mea mi s-a conturat calea/misiunea. Intelegand ca rolul meu este de a ajuta la Constiinta Colectiva si la Constientizare. Multumesc cu recunostinta pentru toata deschiderea ta si ghidajul oferit. Te imbratisez cu mult drag si te iubesc!
  Recenzii scris: 2021-07-26 01:07:23
 • Cornelia Rasvanescu

  Draga Ely, in sfarsit am reusit sa termin de citit cartea. Mi-a trebuit ceva timp,nu am avut starea necesara si eu am vrut sa simt cu tot sufletul ceea ce citesc. Intreaga carte este scrisa pentru mine, nu sunt egoista. Tot ce am citit am trait din intregul meu suflet, e minunat ce emotii si simtiri am avut! Dupa intilnirea cu tine si citirea cartii imi dau seama ca sufletul meu a ales sa te caut. Fata minunata de pe Sirius, Eliza. Minunat ce am putut sa citesc. Este adevarat toti avem legatura cu entitati de lumina. Fiul meu la varsta de trei ani vorbea cu prietenul lui imaginar pe nume Lempiu. Acum locuim in Germania si l-am intrebat daca isi aduce aminte de el si mi-a spus ca este cu noi si astazi si ca a crescut la fel ca si fiul meu, adica 13 ani. Ma bucur din tot suflet ca am aceasta sansa de a face parte din grupul tau de suflete. Imi dau seama ca nu sunt singura si ca tot ce traiesc si simt este spre binele meu si a celor din jurul meu, deci nu am iinebunit. Multumesc Sinelui meu ca te-a ales pe tine draga Eliza. Iti multumesc tie pentru anul trecut si pentru ceea ce traiesc astazi.
  Recenzii scris: 2021-07-26 01:06:37
 • Anișoara Moroianu

  Buna ,draga mea,Ely!
  Vreau sa ti multumesc,cu recunostinta pentru cartea ta! Ea a venit sa mi confirme,inca o data,ca sunt pe drum si sa completeze ceea ce am aflat pana acum,o carte care m a imbogatit spiritual
  Cartea ta este scrisa intrun mod accesibil,efectiv am sorbit o! Am terminat o de citit ieri si azi am revenit,mi am notat unele lucruri pe care as dori sa le integrez in viata mea.
  Iti doresc multa sanatate si iti trimit binecuvantarile mele!
  Recenzii scris: 2021-07-24 17:08:28
 • :

Cumpără

Preț: 49.99 RON

Contactați-mă pentru a cumpăra direct.

Cumpără în altă parte

Căutare

Rețelele de socializare

Găsiți-mă pe rețelele de socializare.

Facebook