Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Mărturii

Recomand acest Spirit Inalt, m-a ajutat sa-mi deblocheze inima, energia sexuala,să vindec o boală de piele,și multe altele ,cu toată inima infinite binecuvântări!

Sorianna Zenn

Intro perioada foarte grea pentru mine Divinitatea ma indemnat la acest suflet Cu inima mare Eliza. Pentru prima data am simtit asa o usurare. Recomand Cu incredere.

Natalia Trpkosova

Mi-as dori ca mult mai multi oameni sa experimenteze trezirea si sa apeleze la aceste practici pentru vindecarea sufletului. Multumesc Universului ptr ca m-a ghidat sa apelez la aceasta pagina si la tine îngerule, multumesc pentru experienta vietii mele!

Adriana Luiza

Am ales-o pe Ely cu sufletul si nu cu mintea si am călătorit împreună într-o viață anterioară unde am vindecat sentimentul de vinovăție, pe care l-am adus cu mine in această viață!
Un suflet care se deschide si asculta, se duce direct unde mintea pune piedici cumva.
Ii sunt recunoscătoare pentru ajutor, o recomand cu iubire, ii mulțumesc pentru darurile ei divine care le împărtășește cu noi
Te iubesc Suflet drag!

Ramona Calimanescu

Simt nevoia sa ies din oaza mea si sa povestesc la cei care vor să audă, care înțeleg!!
Azi am avut parte de cel mai divin ritual șamanic condus de iubita si draga mea Ely Curca, pe care am cunoscut-o nu demult si cu care am mai avut terapii regresive. Ceea ce am făcut este pentru prima dată, habar nu aveam de subiect. Azi noapte am visat pe tatăl si pe mătușa mea, nu i-am mai visat de foarte mult timp. Mi-am dat seama aproape cand a fost gata sesiunea că Sinele meu mi-a adus la cunoștință ce as putea face azi in sesiune. Eu cerusem aseară să imi aducă la cunoștință despre ce as vreau sa aflu.
Vorbind Inainte de a începe ședința, Ely imi spune simt sa îți spun ceva: ai fii de acord să te întâlnești cu bunicii tăi, strabunicii, sa te conectezi cu arborele tau genealogic? Eu când am auzit m-am bucurat tare si clar am decis "da", subiectul imi părea foarte interesant.
Am intrat frumușel pe un ritm melodic minunat, compus de draga mea!
A fost atât de emoționantă întâlnirea cu bunicii mei din partea mamei cu care nu am avut o relație prea strânsă cand eram mica, mă simțeam respinsă de ei, neiubita, acum stiu ca aveam rana de nedreptate la fel ca si mama mea!
Iertari la nivel de Suflet, daruri primite de la bunicii mei, iubire ce am simțit, de nedescris in cuvinte! A fost o reintalnire divină!
Au urmat si surorile mele, ele au plecat printre îngeri fiind mai micuțe decat mine. Am purtat până azi vinovăția si durere in suflet pentru pierderea lor, eu fiind mica nu mi-a explicat nimeni ce s-a întâmplat cu ele. Am crescut cu vinovația in Suflet si durere. Azi am reușit sa curăț, si să las din bagajele pe care le căram inutil.
A urmat bunicul din partea tatălui meu pe care nu l-am cunoscut niciodată, prin mine s-a vindecat din karma lor.
Am simțit sa întreb de bunica mea dragă din partea tatălui pe care nu am simțit-o acolo,ea m-a crescut si m-a ținut lângă ea. Am strigat-o si i-am simțit prezența, a fost atât de emoționant, lacrimi șiroaie pe fața mea de fericire. A crezut că eu am uitat-o, dar eu am lăsat întâlnirea cu ea la final!
Stăteam cu capul in poala ei si imi spunea ce făceam cand eram mititica, eu nu prea mai imi amintesc de copilărie din cauza traumelor profunde. Mi-a spus că mă iubeste si că este mândră de mine si de felul in care am evoluat. Am simțit ca sunt puternic legată de ea, si draga mea Ely a tăiat atașamentul pe care il aveam față de bunica mea.
Am rămas doar in iubire fără atașamente!
Eu nu vizualizez atât de bine, dar simt mai bine.
Cum se făceau curățări in corpul meu, pomul de la rădăcina se transforma intr-un verde atât de frumos, si cresteau flori albe, când am intrat in ritual era tot uscat ca apoi sa prindă culoare si sa înflorească. Am fugit cu toți pe lângă acel pom verde plin de flori albe, era pe un deal, simțeam liniște, pace se auzeau doar râsetele noastre, fluturii zburau printre noi.
Iubire, si in tot acest ritual draga mea Ely mă susținea cu muzica cântată din suflet, de catre ea!
Pentru mine a fost ceva ce nu se prea poate descrie in cuvinte, dar eu am simțit totuși să imi expun povestea susținută de draga mea Ely!
Mulțumesc cu recunoștință bunicilor datorită lor sunt aici! Vă iubesc!
Mulțumesc cu recunoștință Ely, te iubesc!

Felicia Ramona

Azi am primit darurile strămoșilor!
Azi am.vindecat neamul meu până la a 8 generație!
Cine nu are un șaman, sa o caute pe Ely!
Multumesc Ely Curca fi binecuvântată, pentru toate darurile primite si pentru vindecarea neamului meu!
Bucuria si recunoștința neamului meu au fost foarte foarte mari azi!
Am dus durerea si suferința neamului meu până azi.
Azi am stat la masa neamului cu iubire si iertare!
Eu am eliberat!
Infinită recunoștință!

Adina Stoian

Multumesc, Ely. Ieri seara in meditatie am simtit un gol in plexul solar, imi simteam frica, rusinea, dar am simtit de dimineata cum vrea sa se elibereze, si am cerut asta acum citind mesajul tau. Am inceput sa plang asa de tare, pentru ca simt cum se elibereaza rusinea, frica din mine, las sa curga, ma eliberez de toate, multumesc.
Ma refer la rusinea de a gresi, de a zice ce nu trebuie, de a fi criticata, toata inchiderea aceasta o eliberez acum, si simt cum mi se incalzeste plexul solar, ma eliberez!
Ma inclin in fata voastra, multumesc!

Cristina U.

Iti multumesc, te-am ales din suflet, sa-mi fii vindecarea sufletului.
Te IUBESC. Namaste!

Felicia R.

Mă înclin in fața ta!

Îți mulțumesc că am făcut parte din programul creeat de tine.
Pentru mine a fost săptămâni pline de conștietizari, m-am conectat cu mama Gaia. Nici măcar nu am crezut vreodata ca noi sîntem conectate cu ea. A fost ceva divin. Îmi mulțumesc mie că am făcut acest retreat si prin mine s-au curățat si alte suflete.
Sumt mult mai conectată cu mine in interior, lucru cu mine zii de zii si mă simt mai prezentă in interior. Conștient sau inconștient am curățat tot ce era in acel moment si nu imi mai folosea. Meditațiile au fost magice pentu mine, mi-au plăcut. Au fost scurte dar au atins exact ce era necesar.
Mulțumesc sora mea, sunt răcunoscatoare că am făcut programul cu tine alături de un grup de surori divine in care am împărtășit fiecare ce a simțit. Vă iubesc!
Vă doresc lumină si pace interioară!

Ramona Calimănescu

Mulțumesc Ely pentru toată ghidarea in programul de pântec! Experiența a fost minunata deși, când am decis sa încep programul viața mea era pe un drum lung și gri, a doua zi după decizie au început sa curgă energii prin mine nebănuite. Am aflat ca sunt însărcinată, au dispărut brusc persoanele de care nu aveam nevoie in viața mea deși nu vroiam sa îmi recunosc, și multe altele. Viața mea a luat o întorsătura radicala in bine, programul pantecului a ajutat foarte mult corpul sa perceapă sarcina ca pe un normal, deși am trecut de prima tinerețe, nu am suferit de stări de rău sau vărsături precum alte femei, absolut deloc. Îți sunt veșnic recunoscătoare pentru ce faci pentru noi ca femeie, mi-ai oferit încredere in mine când credeam ca am pierdut-o, și ai crezut in mine și in puterile mele cum poate nici familia mea nu a crezut vreodată! Ești minunata și te recomand tuturor care au de vindecat răni adânci din copilărie, care își văd viața grea, ca pe o povara, și își reneagă feminitatea din diverse motive din exterior. Milioane de mulțumiri cu recunostiinta, gândul ca știu ca ești lângă mine cu o vorba buna și ghidare oricând as avea nevoie înseamnă enorm de mult! Mulțumesc ❤️

Andreea D

In programul de vindecare si curatare a pantecului Ma vindec Mama, te vindec Bunico, la care am participat pentru a doua oara cu Ely și cu grupul creat de ea, este o deschidere foarte frumoasa, se simte energia frumoasa, meditațiile, tot ceea ce a creat, este o deschidere spre noi înșine. In aceste 5 saptamâni lucram cu diferite elemente care deschid diferite uși. Sunt a doua oară in aceasta spirala de vindecare, si de fiecare data am deschis anumite situații, acceptări, frumusețe, caldură. In grup suntem deschise, simțim fiecare emoție, constientizam situații, învățam una de alta iar Eli ne este alături susținând si îndrumând spre o deschidere mai profundă. In fiecare grup alaturi de care am participat s-a creat o deschidere și o energie frumoase. Fiecare femeie este la nivelul ei, eu am simțit energia și frumusețea fiecăreia, o energie fără cuvinte, sustinere, adică simți eliberare, acceptare, iubire, realizezi ca nu ești singură! Mulțumesc grupului și bineînțeles mulțumesc Eli pentru susținere.

Cristina Ujvari

Eu iti multumesc pentru ceea ce faci tu, si pentru cat de mult m-a ajutat programul tau si toate meditatiile. Daca nu parcurgeam acest drum cu tine probabil acum eram cazuta pentru ca trec printr-o situatie grea, foarte dificila in viata mea. Dar, datorita schimbarilor din mine trec MULT mai usor, judec altfel lucrurile. S-au produs multe schimbari in Mine, simt ca m-am vindecat de multe lucruri care ma afectau in viata de acum.
Iti multumesc cu recunostinta, din suflet! ❤️
Stii, multi nu ma mai recunosc, imi spun ca m-am schimbat, situatia mea actuala este grava, iar prietenii se intreaba cum sunt atat de calma.
Schimba viata femeilor! Avem nevoie toate!
Nu ai idee cum mi-ai schimbat tu viata! Să fim mai puternice! Te iubesc!
Chiar daca nu am fost live, m am uitat offline la filmari.
Nu eram in stare să fiu live. Dar priveam.
În urma spuselor prietenilor, cum că zici că sunt anesteziată, și vorbesc așa cu calm despre tot ce trăiesc acum, am început să mă analizez. Și ghici ce? Eu chiar m-am schimbat, și sunt bine în interiorul meu! ÎȚI MULȚUMESC!❤️

Aura UK

Testimonial Rodica - program de Feminitate 3 luni (2023)

As fi vrut sa pot sa integrez si sa aloc mai mult timp. Am integrat conexiunea cu femeile din grup, caci inainte de program eram cam retrasa din relatiile cu femeile in general, puteam sa am incredere si sa ma dezvalui doar celor foarte apropriate. Acum ma simt mult mai deschisa, cer ajutorul femeilor din jur, ma simt mai in securitate cu ele si simt energia sustinatoare. Mi-am dat voie sa ma deschid fata de femeile din jur, sa ma conectez mai bine si mai frumos, sa fiu putin mai blanda cu mine (mai am de munca aici), sa ma descopar si sa impartasesc o parte din povestea mea de viata, sa am curajul de a-mi asuma viata si povestea, si energia feminina din mine, cu mine.

Rodica Sabau

Cu ce ai ramas pana acum din cele 3 luni, ce simti ca ti-a adus si ce ai integrat si echilibrat fata de unde erai in urma cu 3 luni? Ai ceva sa imi transmiti mie, sau femeilor care isi doresc sa parcurga acest proces?

Am inteles de ce este necesar sa fiu in echilibru feminin-masculin, cand sa ma folosesc de energia feminina mai mult si cand sa folosesc energia masculina. Am invatat sa ma ascult, sa imi dau voie sa simt, sa imi dau voie sa imi manifest emotiile (azi stiu cand e timpul sa ma retrag sa ma pot descarca de emotiile care vin din ranile mele de copil interior, sa le las sa se manifeste intr-un spatiu sigur, fara a le face rau celor din jur, fara a cauza o reactie negativa).
Am descoperit noi emotii acolo unde am crezut ca totul este "echilibrat", am privit din alte perspective anumite situatii, am vazut cum gandurile care erau obstacol in cresterea mea s-au transformat in binecuvantari divine. Altele asteapta sa fie transformate, dupa ce sunt observate pana in cel mai mic detaliu, in bucurii si fericire. Caci transformarea nu se face de la o zi la cealalta, ci este un proces continuu in fiecare zi. Pas cu pas. ????????❤

Ana

Multumesc. Multumesc. Multumesc.
Am apelat la programul tau fara sa stau sa ma gandesc. Am simtit sa il fac, sa imi dau voie sa primesc ustensilele care sa imi aduca constientizari mai profunde. Nu regret deloc, caci Universul a facut in asa fel incat sa pot acoperi partea financiara, a gasit acolo undeva resursele necesare pentru a putea participa la acest parcurs minunat.
Binecuvantari divine, fiinta minunata! ????????❤(program de feminitate 3 luni - 2023)

Anita Ana

Cu ce ai ramas pana acum din cele 3 luni, ce simti ca ti-a adus si ce ai integrat si echilibrat fata de unde erai in urma cu 3 luni? Ai ceva sa imi transmiti mie, sau femeilor care isi doresc sa parcurga acest proces?

Mi-am facut dimineata propria rutina de împământare, respirație constienta, în fiecare zi sa am o intenție, sa încep sa vorbesc cu mine cu corpul meu sa-l ascult sa fiu prezenta în a asculta mesajele lui. Am o stare de liniște și iubire atunci când vorbesc cu mama și cand ma gândesc la Tata, am înțeles modul lor de creștere a mea și sunt profund recunoscătoare caci sunt aici și acum. Am prins mai multa încredere în mine și mi-am depășit anumite limite și merg mai departe cu inima deschisa spre cunoaștere. Daaa am învățat sa-mi deschid inima, sa simt, sa percep sa fiu mai constienta. Minunat! (Program de feminitate 3 luni - 2023)

Merry C.

Multumesc cu multa recunoștință, a fost extraordinar acest parcurs știu ca puteam mult mai mult. Aici este vorba și despre fiecare și munca depusa de el, dar eu am practicat și voi practia în continuare, și sigur se vor elibera cât mai multe și echilibra totodată. Recunoștință infinita! (2023 program de feminitate 3 luni)

Mariana Cismaru

Cu ce ai ramas pana acum din cele 3 luni, ce simti ca ti-a adus si ce ai integrat si echilibrat fata de unde erai in urma cu 3 luni? Ai ceva sa imi transmiti mie, sau femeilor care isi doresc sa parcurga acest proces?
R: O conectare mai mare cu propria feminitate, si prin ea, cu oamenii din jur.
Asa as transmite tuturor celor care se gandesc la acest program:
Un program ce iti aduce o mai mare apropiere, conectare cu tine insati si, prin ea, conectarea cu femeile/ oamenii din jurul tau, incepand de la familie, parinti, stramosi, la toti cei care fac, au facut si vor face parte din viata ta. Din dimensiunea sacrului, de pe frecventa intelegerii, observarii, iubirii. (Cristina)

Cristina Burca

Rețelele de socializare

Găsiți-mă pe rețelele de socializare.

Facebook