Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Ceea ce vindeci in tine, vindeci in linia familiei tale!

Scris: 2023-07-31 09:04:17 Ceea ce vindeci in tine, vindeci in linia familiei tale!

Esti tu cea din neamul tau care isi asuma misiunea, si darurile?

Atunci când am susținut webinarul Unde esti tu, Doamne?  am plâns înainte de el și în timpul lui. Cine l-a achiziționat, știe. Pentru că mi s-a părut atât de onorant dar și de copleșitor sa susțin eu un webinar pe acest subiect. Mi s-a părut un lucru atât de mare pentru mine, un om care își prezintă propriile experiențe și percepții, dar care prin ghidarea primita în timpul lui, am reușit să vă transmit ceea ce se cerea transmis. Am simțit atunci din nou smerenia. 

Mi-a scris o femeie draga despre acest webinar: mulțumesc, ma bucur ca mi-am ascultat intuitia, aveam nevoie de aceasta împuternicire! 

Cam asa m-am simțit astăzi din nou, când am fost ghidată în niște inițieri puternice. Mintea nu a înțeles ce se întâmplă pe deplin, însă totul s-a simtit atât de profund încât îmi curgeau lacrimi. 

Ajunsa acasă la părinți apoi de ziua mamei mele, mulțumesc cerului și spiritului ei ca ne putem bucura de ea aici încă, am fost chemata jos în gradina, acolo unde petreceam timp ca și adolescenta în momentele în care nu știam cine sunt, si in care uitasem de unicitatea mea. 

Ce s-a întâmplat acolo, ceea ce a continuat a fost din nou atât de profund, încât vedeam cum cu mâinile mele vindec pamantul acela și părți din neam, femei și bărbați si plangeam cu ei..  Apoi m-am văzut undeva sus și conduceam oamenii, am văzut cum imi erau spălate picioarele și eram onorată, si am simțit o mare preoteasa. Nu întâmplător astăzi am aflat ca este sărbătorită Maria Magdalena, aceasta femeie a cărei poveste a rămas în istorie distorsionata, dar care a lăsat femeilor o moștenire importantă. Acest arhetip al Marii Preotese am simțit cum m-a inițiat astăzi. Am trecut prin tot felul de inițieri pana acum, fiecare dintre ele aducându-mi un salt în conștiință și un alt nivel de acceptare, de deschidere, de iubire profundă.

Fiecare dintre inițieri a adus ceva atât de profund în simțire și în ceea ce a urmat în viata mea, încât după toate acestea simt să stau în tăcere, și departe de agitația oamenilor. Cred că este pentru prima oara când postez public astfel de trăiri. Am mai povestit la un moment dat în cartea mea O Viața Noua.

Am simțit ca eram o conducătoare ferma dar blândă, cu multa iubire în inimă pentru oameni. Am simțit mult respect de la oameni. Si am simtit si vazut cum au loc activări puternice ale unei iubiri foarte puternice din inimă. Atunci când a intervenit mentalul în proces, a venit instant mesajul ferm și clar: tu știi cine ești!!

Atunci, o stare ce nu poate fi descrisă m-a cuprins, ca o plinatate, ca o activare, ca o profunda reamintire. 

Am simțit petale de trandafiri pe piept și în inimă care vindecau și mângâiau. 

Am simțit o energie puternică ce a redus mintea la tăcere și m-a conținut pentru o vreme.. 

Am simțit să mulțumesc. 

Din nou, ma simt binecuvântată și aduc cu bucurie și cu smerenie daruri pe care mi le activez în tot acest proces nu ușor, dar fascinant. Ceea ce aduc aici este peste înțelegerea mintii. 

Vindec cu mâinile, comunic telepatic și transmit vindecări doar cu gândul conectandu-ma. Deblochez inca multe daruri. Intervin doar acolo unde mi se cere din Spirit  și unde se permite. 

M-am temut sa vorbesc o perioada despre darurile mele, pentru a nu ma lasă copleșită de oameni. Dar am invatat în acest proces când sa spun nu, când sa nu intervin, am invatat sa observ salvatoarea și ego-ul. Am invatat sa fac doar ce simt, cu riscul de a-mi atrage critici, si am inteles ca ceea ce simte celălalt este despre el, nu despre mine. 

Am învățat sa îmi onorez darurile. 

Și sunt pregătită pentru ele, și pentru tot ceea ce deblochez încă în magia mea. 

Sunt fiica și sora a tot ce este, a Mamei Pământ, conectata la înțelepciunea Sofiei și la Marea Preoteasa, la Dumnezeu Sursa si aleg sa îmi onorez pe deplin originile sufletului și in acelasi timp sa ma dedic misiunii mele în serviciul oamenilor și sufletelor, aducând magia în viețile lor și învățând în același timp și eu să permit schimburi de energie în această viață cu bucurie intre noi, pentru creșterea noastră. 

Îți mulțumesc că ești, și că mă simți. Te invit în procese complexe din care vei renaște ca pasărea Phoenix, dacă ești pregătită să te alegi pe tine cu adevărat. 

Tu, femeie a neamului tau, esti gata sa iti asumi viata, calea, misiunea? 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare