Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Cum incepi sa iti schimbi viata ca femeie, si sa regasesti bucuria de viata, si usurinta in manifestare?

Scris: 2024-05-02 13:49:54 Cum incepi sa iti schimbi viata ca femeie, si sa regasesti bucuria de viata, si usurinta in manifestare?

Probabil te intrebi si tu, cum poti face asta. Iti arat cu drag pe scurt, pasii parcursi de mine si de sute de femei in procesele noastre impreuna. 

Daca te simti obosita de viata, de sfaturi, de cautari, de notiuni, de a ti se spune ce sa faci, cum sa faci, te aud!


Suntem atat de satui de informatie, si nu stim sa o aplicam, pentru ca nu ni se ofera pasi concreti si simpli de facut, pentru a reveni acasa in inima, acasa la noi, in energetica noastra de femei, acolo de unde totul se simte mai bland, mai cald, mai calm, mai asezat, mai protector, exact ca in pantecul Mamei.


Iti prezint pe scurt pasii parcursi de mine in reconectarea cu feminitatea, si imi doresc sa fie perceputi ca fiind simpli de integrat si pentru tine, sau cel putin, sa iti dai voie sa te deschizi catre ei. Credinta mea este ca, cu fiecare floare se face primavara! 


Pentru ca cu fiece floare ce isi asuma vocea sufletului ei, frumusetea, unicitatea, stralucirea, cu fiece floare ce se simte unica si perfecta in imperfectiunea ei, in diferentele ei, facem primavara, incepand din interior, catre exterior! Cum poti asadar sa incepi sa iti transformi viata si sa te intorci la feminitatea ta, si la bucuria de viata? 

 

  • Prin REconectarea cu tine, cu esența a ceea ce ești, dincolo de cine crezi sau ți s-a spus că ești!

 

  • Reconectarea cu menstruația sacră, cu sângele sacru, onorarea lui și onorarea Mamei Pământ prin a-i dărui sângele - menstruație conștientă

 

  • Reconectarea cu Radacinile, cu Darurile din neam, cu femeile neamului tău

 

  • Reconectarea cu sacralitatea pantecului - prin curățarea și echilibrarea energetică de trauma transgenerationala dar și din copilărie a pântecului - moștenire sănătoasă lăsată copiilor tăi și pe mai departe, sănătate fizică, emoțională, energetică

 

 

  • Reconectare cu Mama Pământ și cu toate elementele naturii exterioare, care sunt de fapt natura noastră interioară, și cu Bunica Lună, ascultând și urmând ritmul nostru interior natural propriu si unic - încetinirea ritmului, odihnă în perioada lunării, trăire conștientă, cu intenționalitate, observarea cu blândețe a emoțiilor si stărilor în fiecare faza a ciclului menstrual

 

  • Lucru mental, emoțional, energetic și pe toate planurile ființei menit sa schimbe tipare disfuncționale repetitive, credințe care te limitează în alegerea de sine, menit să aducă echilibru emoțional, lucru pe percepții, pe traume, și pe a renunța la programe de vinovăție, de rușine, de nemerit, de lipsă etc..

 

  • Pasi asumați în alegerea de sine cu mai multa ușurință - pas cu pas, cu curaj

 

  • Stat mult și conștient în natură - mindfullness (observare), awareness (stare de prezență), embodiment ( conectare cu corpul), introspectii și întrebări profunde duse tot mai adânc.

 

Acești pasi sunt cu adevărat life changing și sunt pași în reîntoarcerea la flow-ul feminin, la a manifesta cu ușurință și cu bucurie din energetica feminină. De asemenea din propria experiență și din experientele femeilor pe care le ghidez si le susțin în procese individuale și de grup.

 

Pe o scară de la 1-10 unde simți că te afli tu în reconectarea cu energetica ta feminină, în alegerea de sine, în a manifesta cu ușurință și cu bucurie viața, din energetica feminină, în aici și acum, în corp de femeie?

 

Te susține ceea ce îți aduc prin acești pasi? Sau daca i-ai integrat deja in viata ta, cum ti-au schimbat ei viata? 


Multumesc ca ma citesti. Multumesc pentru contributia ta! Ma bucur tare ca suntem in acest impreuna magic, provocator, transformator! 


Eliza 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare