Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Trauma persecutiei si rana Vrajitoarei

Scris: 2024-05-02 14:32:45 Trauma persecutiei si rana Vrajitoarei

Daca esti aici si citesti aceste randuri, imi permit sa afirm ca esti exact unde ai nevoie de fii! Pentru ca asa cum bine stii si tu deja, nimic nu este intamplator! 

Ai fost chemat/a aici de catre sufletul tau pentru a-ti da voie sa te deschisi si sa vindeci, sa aduci alinare, blandete, echilibru si iubire acolo unde s-a simtit atat de multa persecutie. 

Cu totii provenim din pantec, barbati si femei deopotriva. 

Si cu totii ne intoarcem corpurile in pantecul Mamei Divine, al Mamei Pamant atunci cand vom pleca.

Samanii spun ca atunci cand plecam, ramane in pamant si o parte din sufletul nostru, pentru a sustine si creste viata pe mai departe. Totul este un ciclu al vietii continue. 

Iar daca nu invatam din istorie, o repetam. 

Cu totii purtam in celulele noastre amintirea traumelor persecutiei din perioada Inchizitiei, din perioadele razboaielor, din diverse calamitati istorice. 

Indiferent ca noi sau strabunii nostri, ei oricum sunt parte din noi si trauma este prezenta si stocata in noi. 

Femei si barbati deopotriva au suferit in aceste perioade.

Iar femeia vrajitoare de atunci, poate fi barbatul deschis spiritual de acum, care simte si isi cauta raspunsuri. 

Femeia isi aminteste si simte mai mult, pentru ca este mai senzoriala, mai emotionala, mai empatica, si prin pantecul ei au trecut toate, si in pantecul ei au ramas toate, de zeci, sute de generatii. 

In perioadele trecute, femeia a fost mutilata, pedepsita, violata, fugarita, umilita, persecutata, pusa pe esapod, si omorata in fata comunitatii, in fata barbatului, a copiilor, a parintilor ei, si nu s-a simtit aparata, protejata, nu a fost o clipa in siguranta doar din cauza ca avea ceva de spus, ca avea ceva de adus, ceva extrem de util dar pentru care nu erau pregatiti sa accepte si sa primeasca. Era femeia care milita impotriva unei autoritati patriarhale abuzive, femeia care se conecta cu Universul si aducea mesaje si vindecare, femeia care dansa cu Luna. Dar ea nu a fost inteleasa nici acceptata ca fiind diferita, nu i-a fost acceptata vocea nici puterea, si i-au fost inabusite. A fost pedepsita. Au intors inclusiv propria ei familie impotriva ei. Nu stia in cine poate avea incredere. Nu se simtea in siguranta, era fugarita si omorata. 

A ramas in ea trauma. A ramas in ea suferinta, umilintele, plansul, durerile, atrocitatile la care a fost supusa. 

Memoria ei celulara este imbuibata cu astfel de amintiri, chiar daca nu isi aminteste neaparat constient.

Au ramas in ea toate fricile de expunere. 

A ramas in umbra, supusa. 

Si asta duce mai departe si acum. Nu se afiseaza, sta in umbra, nu isi asuma viata, nu se bucura complet de viata. Nu mai are incredere in femei nici in barbat. Nu mare are incredere in abilitatile ei, a preferat sa le uite, sa le ascunda. Nu se mai abandoneaza in iubire, iubeste cu masura, protejat, controlat... Traieste in frici si in neasumarea vietii. Nu isi traieste propria viata, o traieste pe cea trecuta. Strabunele ei traiesc in ea, in loc ca ea sa-si dea voie sa isi traiasca propria viata! 

Isi gaseste scuze si pretexte, se mentine mereu ocupata, doar sa nu stea cu ea, doar sa nu isi aminteasca..

Ce vrea sa uite ea oare?

A ales sa uite de darurile ei. A ales sa uite ca stie sa citeasca in stele. 

A ales sa uite ca poate comunica cu plantele, cu animalele, cu cristalele pamantului...

A ales sa uite ca poate accesa energia Universului si poate vindeca cu ea.

A ales sa isi astupe vocea, sa inchida ochii, sa nu mai auda cu urechile...

A ales sa nu se mai auda, sa nu se mai asculte!

Toate, din amintirea unui trecut colectiv care ne-a afectat pe toti.

Toate, din frica de a nu fi din nou ranita, judecata, umilita, fugarita, expulzata.

Toate, din frica de a nu mai fi considerata vrajitoare. 

Pentru ca celulele ei isi amintesc ca inseamna ceva rau, pentru care urmeaza o stare de nesiguranta, si pedeapsa... o pedepasa mult prea dura, prea inumana, prea cruda pentru o femeie care a venit aici sa transforme prin magia ei, lumea. 

Asa ducem mai departe asa numita rana a vrajitoarei. 

Pentru ca vrajitoare au fost considerate toate femeile din trecut care aveau puteri, care detineau cunoastere despre astrologie, astronomie, stele, Univers, care puteau comunica cu ele, cele care puteau vedea cu ochii mintii dincolo de ceea ce se vede cu ochii fizici, dar si cele care prevesteau, preveneau, sau tamaduiau invocand spiritele animalelor, ale plantelor, ale cristalelor, si alte spirite sustinatoare din Univers. 

Eu personal am avut foarte puternica aceasta rana. Pentru ca nu este doar a noastra, ci a neamului nostru, dar si a intregului colectiv. Iar cand o vindecam si ne asumam cine suntem, ce putem, ce aducem, cu ce daruri si haruri venim, si ce misiune de sustinere si de crestere a altor suflete avem aici, vindecam de fapt si in copiii nostri si in copiii lor, dar si in spate tot liniajul nostru de femei si de barbati, si colectivul. 

Cu totii suntem parte din colectivul inconstient. 

Si tot ce vindecam in noi, vindecam in ei toti, in noi toti de fapt.

Vremurile actuale ne imping si ne sustin totodata energetic spatiul pentru a incepe cu curaj sa ne reamintim si sa ne asumam cine suntem si ce putem.

Asa ia nastere Șezătoarea Vrăjitoarelor, un proces online de vindecare a pantecului si de vindecare a ranii Vrajitoarei.

Va fi un proces energetic puternic, creat si sustinut de mine si de echipa energetica de constiinte inalte, de ancestralitate, de toti cei ce ne sustin in acceptarea si asumarea adevarului interior, care se exprima prin mine, ne ghideaza si ne sustin. 

Un astfel de proces este esential! Iti va debloca viata efectiv. Este un proces cu vindecari si cu initieri puternice, primite prin mine, care le-am integrat deja. 

Si te astept cu inima deschisa sa te inscrii pentru el, daca simti ca te cheama! 

Incepem din OCTOMBRIE 2024!

Iar inscrierile deja au inceput. Este pentru cei alesi, si pentru cei care se aleg!

Cu drag de noi impreuna, femei si barbati magici ai Pamantului, te imbratisez - Eliza 


Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare