Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Curățirea energetică a casei si a spatiului pentru business, de ce este atât de importantă?

Scris: 2024-10-05 14:01:52 Curățirea energetică a casei si a spatiului pentru business, de ce este atât de importantă?

Ca si lucrator energetic, constientizez importanta energiei în toate aspectele vietii. Pentru ca totul este energie. Noi suntem energie. 

Scaunul pe care stam este energie. Laptopul de la care lucram este energie. Pamantul, casa, hainele din dulap sunt energie. Banii sunt energie. Business-ul nostru, este energie. 

Ce facem cu aceasta energie? Cat de des o aerisim, cat de des o lasam sa circule? Cat de mult o constientizam? 

Si cat de mult adunam de toate, de la haine vechi, la haine primite, la haine cumparate, accesorii, articole de tot felul, birouri ticsite, facturi, hartii, cursuri nedeschise, pana la locuri în care ajungem sa nu ne uitam niciodata, si pana la lucruri de care uitam ca mai sunt in spatiul nostru? 

Cum arată spatiul casei tale si spatiul tau de lucru, reflecta cum arată si cum se simte in lumea ta interioara! 

Stiu, nu este chiar usor de recunoscut, si uneori si mai dificil de facut o actiune in acest sens. Pentru ca uneori, toate aceste stari, energii stagnante, emotii, ne sustin in a ne gasi scuze. 

Exact cum a observat Ramona, o clienta draga, dupa o curatare energetica online alaturi de mine:

 „ Mi-am dat seama acum, la ultimul eveniment de curatare interioara si exterioara ghidata de tine...

Desi curat spatiul cu Reiki, respiratii, si alchimizez emotiile stagnante, parca tot nu este suficient. Nu se intampla zilnic, dar ma simt cand sunt intr-o energie joasa.. dar parca nu vreau sa curat, si stagnez acolo cateva zile, si apoi deschid ochii bine si iau atitudine, dar dupa ce ma simt coplesita bine...

Dar DA, este foarte important sa imi dau seama cand este prea greu pentru mine, si nu imi doresc sa fac nimic, si nu imi dau voie sa imi curat spatiul, este important sa aleg sa nu mai fug, pentru ca este ceva din subconstient care ma tine intr-o energie joasa. Ma observ cand fug in mancare, in seriale, cand stau singura, cand nu sunt prezenta. 

Majoritatea oamenilor, de cele mai multe ori din pacate nu isi dau seama de aceste aspecte, si cat de mult le este consumata energia intr-un spatiu cu energie stagnanta. Nu isi dau seama si nu isi dau voie sa iasa din acea stare, care poate conduce la: depresie, tristete, izolare de oameni, refugiu in mancare sau in diverse alte obiceiuri nesanatoase, dependente chiar (de casa, de alcool, de calculator, de munca!!) anxietate, insomnii, frica de a iesi, panica, afectiuni fizice, mentale, dezechilibru emotional, irascibilitate, agresivitate chiar, si pana la blocaje in misiune, in a manifesta si in a materializa cu usurinta banii, blocaje in afaceri etc.

De aceea, sustin si incurajez curatirea spatiului in care traim, dar si a celui in care lucram sau ne desfasuram business-ul, asa cum sustin curatirea spatiului interior. Merg impreuna, pentru ca, asa cum spuneam, spatiul exterior ne reflecta adevaruri despre spatiul interior, si invers.

Alinierea si armonizarea interioara se simt, se observa si transforma si la exterior. Insa, avem nevoie sa ne ocupam individual si de spatiul extern.

Curatirea spatiului se poate face de catre fiecare intuitiv, aerisind, folosind afirmatii si plante, baghete de fumigatii, palo santo, tamaie, cristale, dar pentru o curatare profunda, recomand pe cineva care lucreaza cu energia, are abilitatile dezvoltate, lucreaza cu sine, simte energiile si spiritele si te sustine si in realinierea ta interioara. 

Cine este conectat cu adevărat la energii, simte ce înseamnă "simpla" prezență a unui spirit puternic atunci cand il intalneste. 


Atunci când sunt invitată de oameni sau "chemată " de spiritul casei sau de alte spirite din acel spațiu, indiferent dacă invitația este aliniată direct cu intenția sau aparent merg (și) cu o altă intenție, au loc în acel spațiu eliberări si armonizarea energiei. 

Uneori doar prezența mea este suficientă si acesta a fost un proces al meu de construire a încrederii din stadiul de observator, dar mai ales de asumare a puterii spiritului, a cine eu sunt. 

Apoi, au venit oameni cu confirmari: proprietarii locatiilor respective unde am fost chemata au revenit cu observatii ale schimbării energetice din spațiu, de când am trecut pe acolo. 

În acele contexte NU am lucrat special pentru spațiu. 

Dar în unele contexte, DA, am eliberat spirite captive, s-au transmis mesaje pentru locatari, s-au eliberat energii stagnante. Unele mesaje au fost intelese si primite, altele, nu. Mai departe, este treaba fiecaruia daca face o chemare cu adevarat cu deschidere si cu incredere, sau doar din curiozitate, sau cu anume asteptari, cu limitari mentale, sau fara vreo deschidere de a lucra si cu sine la interior.

Ce rezulta din aceste curatari si eliberari, armonizari si echilibrari ale spatiului? 

Fluidizarea energiei în acel spațiu. Energia curge, nu se mai simte stagnanta. 

Aceasta armonizare și flow-ul obținut aduc evident armonie in energia ta personala dar și în energia familiei, cât și în business-ul tău. 

Vorbeam astăzi cu un om drag despre diferența perceputa în alte țări în ceea ce priveste abordarea lichidarilor de stoc. În alte tari, gasesti la lichidări de stoc produse "aproape gratis" însă în România, unde nici reducerile nu prea par a fi reduceri, produsele neperisabile sunt mai degraba depozitate și ținute pline de praf în depozite, pentru sezonul următor, decat sa fie oferite la un pret minim, si sa fie eliberata acea energie, sa fie lasata sa circule, iar produsele sa ajunga sa bucure oamenii. (generalizez acum) 

Și acesta este un exemplu poate banal, dar din care reiese cum oamenii nu constientizeaza pe deplin cât de mult le influențează viața, sănătatea și business-ul aceasta energie stagnanta. 

Aceasta alegere descrisa mai sus, este o alegere dintr-o mentalitate de lipsă, la nivel de nație. 

Aici, cu siguranta nu se aplică principiul fundamental A DĂRUI = A PRIMI, principiul abundentei. 

Totul in Univers funcționează după niște principii care SUNT, indiferent că ne plac sa nu, le constientizam, sau nu. Dar pentru o minte curata și aliniata cu spiritul, au și sens. 

Sunt oameni care conștientizează importanța curatarilor energetice, in casele si in firmele lor. Acesti oameni sunt cei care își curăța și spațiul interior, și înțeleg legile universale și funcționalitatea cu ușurință și în flow dintr-o energie de aliniere, din armonie, dintr-o claritate, dintr-o energie a abundentei. 

Abundență care înseamnă a darui, dar si a lasa sa plece cu usurinta ce nu ne mai este acum benefic si sustinator, a renunta la atasamente.

In retreatul recent de la Sarmizegetusa, am simtit sa propun oamenilor tocmai un astfel de exercitiu de daruire, care le-a eliberat spatiul acasa, a fluidizat energia, iar prin acest exercitiu, nu doar ca au oferit bucurie altor oameni, dar au primit la randul lor mult mai mult decat s-ar fi asteptat.

Într-un spațiu unde am ținut evenimente, proprietara a observat fluidizarea energiei, creșterea numărului de clienți, si a primit o inspiratie foarte creativa, despre tematica camerelor din locatie. 

Evident ca ma bucura acest nivel de deschidere si observarea procesului, transformarea care are loc ulterior, pentru ca ea implica multe vieti, multe suflete, spirite eliberate, si multi oameni care in planul fizic isi deblocheaza calea. 

Uneori, pot ieși povești si cicluri neînchise, ce se cer văzute și integrate. 

Alteori, sunt secrete si dureri in zidurile unei cladiri, suferinta, blocaje, multa furie, agresivitate...

Alteori sunt multe încurcături în neam, între neamuri, karma, blesteme, sau chiar poziționare energetică a casei pe diverse noduri sau vortexuri care nu susțin o energie de creștere. 

In general, oamenii vor totul simplu și rezolvat de alții, și nu tot timpul se poate.

Uneori sunt povesti cărora ei înșiși trebuie sa le dea drumul, la fel ca în orice alt lucru energetic, ca in oricare proces. 

Alteori, poate face energoterapeutul, mediumul si doar iti transmite ce se cere transmis si ce s-a facut. 

Recomand aceste curatari periodice, si le consider o investitie constienta in armonie, in echilibru, in crestere pe toate planurile, in sanatate, in relatii fructuoase si prospere.

Cand simti sa mai achizitionezi ceva, intreaba-te daca este o investitie benefica, pentru viitor, pentru o stare de bine, pentru crestere, sau este dintr-o nevoie emotionala. Si uita-te in jurul tau, cate astfel de achizitii ai. Poate este momentul sa investesti in BUNĂSTAREA ta, la interior si la exterior. 

Te ajuta acest articol? M-as bucura sa impartasesti experientele tale. 

Cat de constient esti tu de aceasta alegere si de aceasta investitie in curatarea, armonizarea si cresterea energiei in spatiul tau, interior si exterior?

Iar pentru sesiuni online sau fizice, te astept in privat, daca esti deschis sa faci o astfel de investitie. Eu zic ca merita din plin. 

Cu mare drag, Eliza-Gabriela  - ghidul si suportul tau energetic si emotional 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare