Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Ceremonia de Cacao, calea catre visele sacre ale sufletului

Scris: 2024-07-02 11:47:49 Ceremonia de Cacao, calea catre visele sacre ale sufletului
Te invit sa citesti acest articol cu inima deschisa catre ceea ce are sa iti transmita. Poate ceva te cheama, poate ceva se deblocheaza.

Samanii, popoarele indigene pastreaza cu sfintenie inca aceasta conexiune intacta, de nezdruncinat, aceasta comuniune cu tot ce inseamna sacralitatea, Mama Natura si tot ce ne ofera ea aici, tot ce ne ofera Sursa aici, intru sustinere, pentru sanatate, pentru deblocarea a cine suntem, pentru evolutia noastra, si pentru a integra viata in corp de om, aducand echilibru si sanatate pe toate planurile fiintei noastre.

Ceremonia de cacao isi are radacinile in cultura Mesoamericana antica, iar bautura este considerata bautura zeilor.

Maiasii si Aztecii au utilizat-o in diverse ritualuri spirituale.

Portrait of a Chocolate Drinker, from the Borgia Codex, Mexico, c.1500

Desi sunt oameni in epoca naostra carora le par inca povesti unele dintre aceste ritualuri, pentru ca au uitat sa creada in magia care i-a creat, si s-au deconectat de simtire si de adevarul Creatiei, ea, magia exista, si ceea ce este ea de fapt, suntem noi, esenta.

Esenta divina care suntem, dincolo de toate blocajele si fricile, acolo suntem noi. Iar plantele sacre sunt fiinte vii, care ne sustin in reamintire si a accesa potentialul nostru interior nelimitat.

Iti doresti si tu sa manifesti visele sacre ale sufletului?

Ceremonia de cacao te susține! Si ce profund se simte cand o primim in inimile noastre, si cand primim aceste transmisii, aceste initieri, si le oferim mai departe! Avem mare nevoie sa ne reamintim si sa ne asumam cine suntem, in aceasta perioada!

 

Comectarea cu aceasta planta sacra, magica, cacao, este de fapt o reamintire a cine esti, a simtirii, a protectiei, a iubirii, a sentimentului de siguranta, a compasiunii, si a altor daruri magice ce salasluiesc in interiorul nostru, si abia asteapta sa fie trezite, amplificate, si aduse in serviciul Vietii!




Prima mea ceremonie de cacao a avut loc online, nu fizic. Dar s-a simtit atât de magic, pentru că facilitatoareaceremoniei a creat, ghidat și susținut acel spatiu sacru cu atata onoare si blandete, ea fiind de asemenea o femeie medicina vorbitoare de limba spaniola, și foarte conectată la energetica ei feminină, totul a fost flow și simțire blanda si protectoare.

Cacao este o plantă sacră, utilizată încă din antichitate ca și leac, este o planta medicina, mai recent inclusiv pentru stări depresive.

Pentru că este o plantă magică, Cacao este o ființă vie care traieste in noi, si care ne sustine incredibil aici pe Pamant.

Cacao, planta magică este însăși întruparea feminității, a blândeții, a inimii, a compasiunii, a iubirii dintr-o inima pura si curata.

Pe langa efectele magice ce le trezeste in noi, ea energizeaza spiritul dar si fizicul, regenerează, hrănește, pentru că este o plantă Medicina oferită noua de Mama Pamant întru reamintire, pentru simțire, pentru deschiderea inimii.

Mama Cacao activeaza și regenerează, deblochează simțirea și susține în a urma visele sacre ale sufletului cu blandete de mamă.


Cacao vindeca inima!


Cacao aduce oamenii impreuna, aduce inimile impreuna!

 Iar o astfel de ceremonie alaturi de ea, de Mama Cacao este ceva ce nu vei uita niciodată, pentru ca te va purta prin tărâmuri interioare de care ai uitat poate, de foarte mult timp și carora aveai nevoie sa le auzi chemarea si sa te reconectezi.

 Magia Timpului susține și ea in acest proces, în care totul este perfect în curgere hrănitoare pentru cei care participă, iar timpul ne sustine în reamintirea a cine suntem.

Trăirile nu se pot explica. Ele rămân cu tine pentru totdeauna.

Iar ceea ce crești și hrănești organic de asemenea rămâne cu tine, în tine, pentru totdeauna.

De o astfel de ceremonie sacră îți vei bucura inima, corpul, și toate simțurile în Tabăra energetică de feminitate și magie.

Acasă în Inimă și în Pântec - întoarcerea la Marea Mamă


Este ceva ce trebuie sa facă parte din experiența ta de viață, este ceva ce trebuie sa simți!

Iar eu voi sustine si voi ghida cu blândețe acest spatiu sacru pentru tine, pentru a-ți (re)activa magia interioară sacră ancestrala ce te strigă.


Pentru ca ceremonia cu Mama Cacao este o ceremonie sacra, un ritual plin de feminitate, de blandete, de hranire, de constiență.


Scrie-mi in privat, la adresa de e-mail: elytherapyhealing@gmail.com pentru detalii si pentru a-ti rezerva locul in tabara, sau ne putem conecta 15 minute video. Imi poti scrie si pe whatssapp la numarul de telefon: 0772 152 965. Abia astept sa te sustin si sa te ghidez in acest proces magic al tau, si ma simt onorata si binecuvantata sa fiu parte din el, si din transformarea ta! Cu iubire, cu pretuire, in serviciul Vietii, si al Marii Mame, al Pantecului sacru, Eliza


Foto: internet si Pinterest, recunostinta autorului

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare