Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Din maini de zana...

Scris: 2023-04-12 18:17:59 Din maini de zana...

Femeie magica, femeie divina, femeie vrajitoare, femeie alchimista, femeie zana, femeie zeita, femeie preoteasa, femeie unica intre atatea femei, dar conectata la ele toate, si la ceea ce esenta ta autentica iti transmite, prin pantecul tau... asuma-ti calea, misiunea, primeste-ti darurile!

Cum poti face asta? Accesand adevarul tau launtric, integrand umbrele tale, dandu-ti voie sa fii sustinuta, ghidata, ajutata! Am fost in acele puncte ani de zile, in care credeam cu tristete si dezamagire ca eu nu sunt o femeie creativa, ca nu am astfel de daruri si abilitati. 

De ce am avut nevoie? 

De revenirea la autenticitatea mea! Am avut nevoie sa imi asum calea, sa strabat drumul anevoios si mocirlos, sa ma scufund in moloz, in mlastini si in durere, sa sap, sa caut, sa curat, sa vindec, sa echilibrez, si sa scot de acolo la lumina diamantele, sa scot la lumina stralucirea mea reala, autentica! M-am reintors acasa in inima si in pantec, m-am reconectat cu pantecul meu, cu radacinile, cu neamul, mi-am acceptat darurile! 

Pentru ca pantecul este spatiul sacru de unde incepe magia la femeie! Femeia creeaza din pantec, si prin pantec! Pantecul femeii este puterea ei, este centrul senzualitatii, al sexualitatii, al bucuriei de viata, al curgerii fluide. 

De atunci, imi accept magia, si o cresc, si o redescopar, si ma bucur nespus de ea, de fiecare data cand curge prin mine ghidarea, cand ii dau voie sa fie, cand imi dau voie sa fiu creatoarea realitatii mele! 

Imi accept partea witchie, de zana, de magiciana, de alchimista, care creeaza, transforma in lumina, iubire, sunet, culoare, cantec, poezie, incantare, oftat din inima, eliberator, lacrimi, fericire, bucurie de viata tot ceea ce atinge cu intentionalitate, ghidata din Spirit. 

 Si ca sa-ti si prezint magia, ai aici pentru delectare, dar si pentru a le comanda, sa te rasfeti cu ele, doua tipuri de sapunuri absolut wow, din produse de cea mai inalta calitate, create cu iubire si dedicare, pentru mine, pentru a crea. Daca iti doresti si tu, le impart cu tine, de la inima, la inima. 


Pure love & senzuality (sapunul iubirii si al senzualitatii)

 trandafiri + uleiuri esențiale pure love + Ylang Ylang
Ulei de măsline premium + unt de bambus
Colorant natural: curcuma + un strop de boia dulce de ardei (bucata are cca 130 - 150 g) 

Pret: 20 lei + taxele de curierat





















Yoni love (sapun special pentru femei pentru zona intimă - curățire delicată, protecție și vindecare prin plante medicinale speciale pentru yoni) 

Contine infuzie puternică de plante medicinale culese atent de mine personal: salvie sălbatică, mușețel, galbenele și pelin
Ulei de cocos și de măsline infuzat la soare cu floare de liliac mov
Unt de bambus nerafinat
Fără uleiuri esențiale fără parfum în stare naturală cu miros discret de plante

Bucata mare peste 100g: 20 lei + taxele de curierat

Bucata mica: cca 80g: 13 lei + taxele de curierat


Lumanari parfumate terapeutice create cu cristale, cu flori naturale, cu ceara de soia, cu intentionalitate (pentru abundenta, conectare cu sinele, relaxare, linistire etc) creez deocamdata la cerere. Daca iti place ceva pentru tine, scrie-mi la elytherapyhealing@gmail.com impreuna cu o descriere clara a ceea ce iti doresti. 


Sa fie cu curgere, si cu creativitate maxima si la tine, draga mea femeie! Si daca nu stii cum, si iti dai voie sa fii ghidata pe acest drum, pentru a te redescoperi pe tine, si fluiditatea ta, pentru a-ti reactiva abilitatile, latura creativa, senzuala, sexuala, vino sa lucram impreuna intr-un proces, care te va aduce mai aproape de tine! Eu stiu ca se poate, pentru ca am trecut pe acolo! 

Cu multa iubire, te vad, te onorez, Ely 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare