Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Mama Pamant imi vorbeste pentru mine, pentru tine, pentru ea!

Scris: 2023-04-12 13:20:07 Mama Pamant imi vorbeste pentru mine, pentru tine, pentru ea!

Pământul vorbește prin mine.
Pământul vorbește cu mine.
Pământul mă vindecă, și se vindecă prin mine.
Respiră prin mine și în pântecul meu, și eu respir prin el.
Simt pământul cum mă conține și îl conțin.
Mama Pamant, Páchá Mama se vindecă la rândul ei prin mine si prin tine, femeia care te trezești în inimă, și în pântec, cea care îți asumi viața și misiunea!
Respirația caldă a pământului te vindecă.
Brațele Mamei te susțin, te leagănă.
Cântecul ei este muzica pentru suflet.
Mama Pamant, mama, bunica și femeile din neam te cheamă, au nevoie de tine și tu de ele, întru vindecare!
Ești susținută și ești chemată la a-ți trezi pântecul, Femeie! Esti chemata, la a sustine matricea vie, viata autentica! 

Redevino curgere, fluiditate, renunta la rigiditate, la control, la judecata, la a te biciui! Da-ti voie sa redevii simtire! 

Sunt aici pentru tine. Te ghidez in a te reconecta cu pantecul tau, cu sacralitatea, cu divinitatea din tine, cu emotiile tale, cu simtirea ta, cu calea misiunii tale, daca si tu esti pregatita sa ti-o asumi. Asculta si urmeaza ghidarea, chemarea pantecului, chemarea Mamei! 

Cu drag si iubire, Ely 


Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare