Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Magia Solstitiului de vară

Scris: 2024-06-16 20:47:19 Magia Solstitiului de vară

Solstitiul de vara, cunoscut si sub denumirea de Ziua Soarelui, este un eveniment astronomic marcant in fiecare an, pentru ca anunta momentul in care incepe oficial vara. 

Anul acesta, are loc pe 21 iunie. Dar el este mai mult decat marcarea verii. 

Este cunoscut din antichitate, iar strabunii nostri se orientau dupa solstitiu in tot ce au construit. Civilizatia Maya construia totul aliniat dupa Soare.

In toata lumea inclusiv in Romania exista constructii extrem de vechi, a caror data de construire nu se stie cu exactitate, constructii care acum sunt utilizate ca si biserici, ori temple, ori altfel de asezaminte a caror orientare este catre Soare, ca o deschizatura rotunda, pe unde Soarele intra in acea incapere, unde oamenii se adunau pentru informatii si pentru a primi codurile de lumina, mesaje, etc, la Solstitiu. Incaperile sunt considerate un fel de Pantec sacru, unde Soarele aducea vibratia, energia, transmisia lui, unde se impleteau noaptea cu ziua, intunericul cu lumina, Nordul cu Sudul, soarele si eclipsa, totul un echilibru perfect in Univers.

Un foarte edificator exemplu despre aceste constructii puteti gasi in documentarul Ancient Apocalyse. Dar ce-i curios, Romania lipseste cu desavarsire din acest documentar, cand de fapt teritoriul Romaniei detine cele mai multe puncte energetice din lume.

Dar, nimic nu ne mai surprinde din punctul acesta de vedere, nu-i asa?

Din punct de vedere energetic, solstitiul este un portal extrem de puternic, cu o transmisie energetica incredibila. 

Portalul se deschide cam cu o saptamana inainte de ziua Solstitiului, si schimbari majore, curatari puternice de vechil structuri care ne tin inca in planul 3D, si salturi mari in constiinta au loc in aceasta perioada. Pentru ca se deschid usile energetice dintre Cer si Pamant, si specialistii spun ca este un moment oportun de a crea o RELATIE regenerativa cu Timpul. 

Oamenii percep timpul ca pe ceva liniar, care se scurge pana nu mai ramane nimic, dar de fapt timpul este o FIINTA, este ENERGIE. Este parte din Creatie, ca fiecare dintre noi, Om, piatra, fluture.... 

Stramosii nostri stiau foarte bine aceste lucruri, de aceea tot ce au creat era foarte bine gandit, calculat si simtit, dupa principii astronomice, dar si in conectare profunda cu Universul.

De aceea, au creat constructii magnifice in care Soarele patrundea, iar ei primeau în acest portal energie regenerativa, simteau cum sunt una cu totul, comunicau cu Universul, isi regenerau mintea si corpurile fizice, detineau asa zisele secrete ale longevitatii, de fapt, stiau sa beneficieze de aceste campuri cuantice.

Exemple de cateva temple si constructii de acest fel cunoscute in lume sunt: Templul de la Karnak (Egipt), Serpent Mound (Ohio), Newgrange (Irlanda), Chicken Itza (Mexic), Stonehenge (Anglia). De asemenea, in Turcia, Gopekli Tepe... (sursa dr Azra Bertrand) 

Curatari masive din punct de vedere energetic au loc si suntem foarte sustinuti in timpul acestui portal energetic puternic, totul insa, poate veni cu dezechilibre in prima faza, cu neclaritate, cu haos, cu oboseala, pana la restabilirea echilibrului. 

Dezechilibrul ni se arata insa din interior, din ceea ce mai avem de lucrat cu noi, de eliberat, de alchimizat, iar aceasta saptamana ne sustine in a mai curati din ceea ce avem de curatit pe plan energetic, din campul de Lumina, corpul de lumina, radacini, ancestralitate, pentru a crea lumea intru devenire, despre care vorbesc samanii. 

Coduri puternice de lumina primim de la Maestrul Soare zilnic, dar si mai puternice in aceste zile, iar ceea ce indemn eu, este sa va bucurati de Soarele de dimineata, la maxim doua ore dupa rasarit, si sa primiti in corpurile voastre aceste coduri care aduc noi informatii in corp, in minte, transforma, alchimizeaza, vindeca, curata celulele, ne recalibreaza, ne reconecteaza cu Sursa dar si cu Mama Pamant. 

Respiratia constienta ajuta foarte mult, hidratarea, observarea starilor, a emotiilor, a energiilor, primirea cu detasare si cu acceptare a tot ce simtim, a tot ce vine catre noi, cu constientizarea ca totul vine sa ne sustina, totul vine pentru noi, pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine, pentru a aduce lumina unei noi constiinte acolo unde este inca intuneric. 

Energia, perceptiile, intuitia se accentueaza in aceasta perioada, iar daca ne dam voie sa cream o relatie echilibrata cu Timpul, integrand principiile luminii si ale intunericului, ziua si noaptea, ritmul circadian, daca vom da voie sa se destructureze vechi structuri si vechi template-uri, care nu ne mai sustin, salturi mari in constiinta vor avea loc, ceea ce inseamna pentru noi in planul fizic: mai multa centrare, mai multa claritate, intuitie buna, puternica, un flow mai bun in alegeri, in manifestare, simtirea si urmarea caii ce ne-o ghideaza sufletul. 

Puteti de asemenea aduce recunostinta Soarelui, vietii, a tot ce este, intr-un ritual creat de voi, din simtire. 

Ceea ce sta acum intre a manifesta cu usurinta, si a ramane in vechile povesti pe care ni le spunem despre noi, inconstient sau constient, este doar mintea noastra.

Avem nevoie in aceasta perioada, mai mult ca oricand, sa urmam glasul intuitiei, sa ne aruncam in necunoscut cu curaj, cu incredere, pentru ca totul este mult mai accelerat acum, si primim sustinere puternica, daca stim sa beneficiem de ea. Primim semnale, mesaje, sustinere, ghidare, DAAAR... doar daca permitem, doar daca ne deschidem, doar daca facem si noi actiunea, cu curaj, chiar si acolo, sau mai ales acolo unde mintea nu cunoaste detaliile, sau se sperie, vrea sa fuga, sa ne tina tot unde suntem...

Sa aveti o saptamana si un portal plin de magie, dragilor! 



Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare