Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Arborele Vietii - calatorie profunda cu raspunsuri la tot ce ai nevoie sa stii acum in viata ta (eveniment online 26 februarie)

Scris: 2023-02-02 17:46:06 Arborele Vietii - calatorie profunda cu raspunsuri la tot ce ai nevoie sa stii acum in viata ta (eveniment online 26 februarie)

Arborele Vieții este un simbol extrem de cunoscut si de utilizat, in cadrul multor culturi si civilizatii.

Viata omului a fost adesea comparata cu viata unui arbore: ambii crescuti dintr-o samanta, au nevoie de hrana adecvata, soare, apa, foc, si pamant.

Ambii au o legatura puternica cu pamantul, din care isi trag seva si taria, dar au si o inefabila comuniune cu cerul, cu soarele, cu hrana din nori si din stele.

Dupa o vreme, atat omul cat si arborele isi lasa samanta pe pamant, iar urmasii lor vor continua sa imbogateasca gradina vietii.

Plecand de la asemanarea dintre oameni si aceste fiinte blande, in subconstientul marilor civilizatii istorice s-a inchegat arhetipul arborelui vietii.

Istoria dacica vorbeste si ea despre arborele vietii la noi.

Zamolxe a creat sanctuarul de la Sermisegetuza, care ar reprezenta un fel de calendar pentru cele 13 perioade ale lunii dintr-un an, cu cele 4 faze distincte ale lunii.

De asemenea, cele sapte plinte din mijloc ar fi semnificat cele 7 parti ale arborelui: radacina, trunchiul, coroana, frunzele, florile, fructele, si semintele.

Intregul document pentru lecturare, aici:

https://dezvoltarespirituala.ro/arborele-vietii-dacic/

Arborele vietii la daci este ADN-ul spiritual al oamenilor.

Cuprinde toate tainele pentru ca omul sa poata fi ghidat in cel mai sublim mod spre cer.

Prin intermediul arborelui sacru, dacii isi tineau vii conexiunile, cu cerul cu pamantul cu interiorul si cu exteriorul, cu ceea ce este mai jos de ei, dar si cu ceea ce este mai sus de ei, cu lumea aceasta, dar si cu alte lumi.

Arborele Vieții poate să fie sinonim cu Axa Lumii. Astfel el reprezintă:

- drumul ascensional pe care îl străbat cei ce trec din lumea vizibilului în lumea invizibilului.

-Este stâlpul central pe care se sprijină în tradiția iudeo-crestină, templul sau casa

- sau coloana vertebrală ce susține trupul omenesc, templu al sufletului

- poate fi si sistemul nervos central

Simbolismul Arborelui Vieții, care reprezintă sistemul nervos, impregnat de propriile tale comori - il vei descoperi in cadrul acestei incursiuni absolut fantastice, cu toba si bol tibetan.

Este o metaforă a sistemului nervos:

- rădăcinile care te conectează cu lumea inferioară (mintea ta inconștientă și trecutul tău),

- ramurile care te conectează cu lumea superioară (conștiința ta superioară și viitorul tău)

- trunchiul care te conectează cu lumea de mijloc (mintea ta conștientă și viața ta aici acum).

Arborele Vietii este atat relatia profunda cu sine, cat si relatia cu exteriorul. Dând curs chemarii in aceasta calatorie, vei afla lucruri profunde despre relatia ta cu tine, lucruri subtile, vei invata primind raspunsuri si ghidare, cum sa hranesti ceea ce este al tau primordial.

Invatand sa hranesti ce este al tau, vei sti cum sa transformi de acum arborele tau intr-unul roditor, care poate oferi.

Te vei apropia mult mai mult de tine cel real (cea reala), si vei sti de acum cum sa cultivi si sa hranesti ce-i al tau, cu responsabilitate si dedicare.

Te astept cu drag si bucurie!

Ce vei face?

- Iti vei scana ghidat de mine, propriul arbore al vietii in diverse aspecte alese de tine: relatia ta cu tine insuti, cu sanatatea ta, sau relatia cu cineva drag, sau cu o afacere, etc.

- vei avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce se intampla in sistemul tau nervos

- vei afla cum functioneaza sistemul tau intern asupra ariei din viata ta, selectate pentru observare

- vei putea ulterior sa reiei inregistrarea, cand doresti in acelasi aspect sau in oricare alte aspecte din viata ta.

-INVESTITIA TA: 150 de lei

- DURATA: 1,5 - 2 ore

- UNDE: SKYPE, online

-Evenimentul se poate inregistra la cerere pentru a putea fi repetat atunci cand simtiti 

- Evenimentul are loc cu minim 4 persoane. Imi rezerv dreptul de a anula evenimentul in absenta numarului de persoane interesate, sau de a-l amana. 

- INSCRIEREA, AICI:

https://elycurca.com/contact

Facilitator:

Ely Curca: ghid de feminitate, terapie transgenerationala, terapeut hipnoza regresiva, terapeut saman, facilitator programe de pantec si de feminitate, autor de carti motivationale.

Te astept cu mult drag si bucurie, va fi o seara de neuitat, cu o energie magica! 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare