Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Arhetipul Prostituatei - eveniment online 17 martie 2023

Scris: 2023-02-02 16:50:26 Arhetipul Prostituatei - eveniment online 17 martie 2023

Arhetipurile sunt idei, simboluri sau tipare de gândire si de comportament moștenite din inconștientul colectiv al omenirii care sunt prezente în psihicul tuturor oamenilor, indiferent de rasă, vârstă sau gen. Sunt atat de multe arhetipuri, si noi actionam conform lor, chiar daca nu stim sau nu suntem constienti de acest lucru. Despre arhetipuri a vorbit si psihiatrul Carl Gustav Jung, care le-a adus in atentia publicului. Aceste arhetipuri ne sunt benefice daca stim sa le acceptam, sa le integram, sa le observam, sa lucram cu ele, sa ne ghidam dupa ele, daca invatam sa le echilibram, si sunt nebenefice daca le avem in dezechilibru.

Arhetipul Prostituatei nu are legatura cu nimic de natura sexuala, asa cum s-ar putea crede, nici cu prostitutia, sau cu sexualitatea.

Arhetipul prostituatei se referă de fapt la fricile noastre privind supraviețuirea, integritatea, sinceritatea și puterea noastră interioară, capacitatea noastră de a ne gestiona fricile și de a spune NU atunci când ceea ce ni se oferă este sub valoarea noastră. Pentru a depista daca aveti acest arhetip in dezechilibru, va invit in continuare sa va raspundeti sincer la urmatoarele intrebari:

- V-ați vândut vreodată prea ieftin unor oameni sau organizații în care nu ați crezut pe deplin?

- Nu cereti cat considerati ca merita munca voastra?

- Ați rămas vreodată într-un loc de muncă sau într-o relație care vă oferea protecție financiară numai din dorința de siguranță financiară sau de frică că nu vă descurcați singuri?

- Ați pus vreodată pe cineva într-o poziție compromițătoare din dorința de a-l controla sau de a vă încerca/obține puterea asupra lui?

- Ați cumpărat vreodată susținerea, acordul, loialitatea sau chiar tăcerea cuiva pentru a obține ceea ce vă doreați?

- V-ați oferit cu insistență ajutorul vreunei persoanei care știați că este nesigură sau șovăielnică?

- Cât de tare îi judecați pe alții că se compromit în mod repetat?

- Îi considerați pentru asta că sunt slabi și credeți că sunteți mai buni decât ei?

- V-ați aflat vreodată în situația în care vi s-a cerut să vă compromiteți integritatea și ați fost suficient de puternici să spuneți nu?

Indiferent daca recunoastem cu voce tare sau nu, important este sa recunoastem fata de noi insine faptul ca, in anumite situatii din viata, am actionat in cel putin unul din aceste moduri, iar arhetipul Prostituatei vine uneori in viata cu situatii in care ne testeaza caracterul si integritatea.

De foarte multe ori NE VINDEM, in relatii, la job, in relatiile de prietenie, facem compromisuri.

Partea benefica a arhetipului prostituatei ne aduce in viata noastra capacitatea de a recunoaște importanța siguranței materiale și financiare în lumea în care trăim. Dacă am integrat acest arhetip, nu vom avea probleme să ne descurcăm în lumea uneori dură a realității și nici nu vom aștepta un prinț care să ne salveze sau vreo intervenție divină. De obicei cei care și-au integrat arhetipul joacă rolul pentru un timp limitat, atunci când își doresc să ajungă într-un loc mai bun sau să obțină anumite avantaje.

Partea nebenefica a arhetipului prostituateipoate aduce cu sine multe dezavantaje și ne poate mutila emoțional și sufletește. Când nu ai ce manca sau ai nevoie de bani, e ușor să ne abandonăm, trădăm sau călcăm în picioare nevoile emoționale și spirituale pentru bani și poziție socială, dar în timp acest abandon va duce la depresie și deznădejde.

Când stai cu anii într-o energie sau relație toxică încetul cu încetul te usuci sufletește și prețul pentru siguranță devine mult prea mare și prea greu de plătit. Și dacă nu ne facem curaj să ieșim din acea situație cu orice risc, alternativa este să evadăm în universuri compensative, create de noi pentru evadare. Formele prin care fugim de realitate sunt multiple, de la adicții și adulter, până la tulburări de personalitate, cancere și boli autoimune. De aceea este atât de important să integrăm arhetipul prostituatei și să învățăm să îi folosim corect energiile!


Ce presupune mai exact acest atelier?


In primul rand, vom accepta ca exista acest arhetip, il vom descoperi in noi, vom invata sa il integram, vom intelege cat de mult am suprimat si dezechilibrat energia lui, si cat de mult ne poate ajuta, cat de benefic ne este, atunci cand il vom echilibra.

Vom vedea carei chakre corespunde acest arhetip, pentru ca el nu apartine chakrei sexualitatii, cum am putea crede. Vom curati si vom echilibra, vom activa acea chakra.

Vom vedea si intelege si ne vom elibera de situatii din viata noastra in care ne-am compromis, in care nu am putut spune NU, si vom inchide acele bucle enerrgetice.

Vom dizolva frici, vom echilibra energiile, vom taia atasamente de trecut, vinovatii, judecata, de situatii, de oameni, de decizii nebenefice care ne mentin in energie si vibratie joasa de furie, respingere, judecata, frustrare, ura, invidie, etc.

Vom recalibra energiile si intreaga fiinta, vom echilibra acest arhetip, alegand constient de acum situatii favorabile de crestere, si vom invata sa alegem constient si asumat sa nu mai facem compromisuri care ne mentin energetic in situatii de stagnare, de boala, de insuficienta.


Poate ati avut în copilărie momente cand ați suferit de foame, de sărăcie sau ați trăit în nesiguranță fizică, emoțională sau materială. In acest cazuri acest centru, care se află la baza coloanei vertebrale este afectat la modul cronic. Veti fi predispusi la a avea probleme cu picioarele și bazinul, până la a face compromis după compromis în toate domeniile vieții de teamă că nu sunteți suficient de buni, că nu meritați iubire, atenție, bani, succes, etc. În plus, vă veți transforma viața într-o continuă luptă pentru supraviețuire și oricât ați acumula, niciodată nu va fi destul pentru a vă simți în siguranță.

Aveti asadar nevoie sa reglati, sa eliberati, sa echilibrati toate aceste amintiri, perceptii, dezechilibre.

Ne vom elibera de situatii care ne mentin in stres, senzatie de insuficienta, de neputinta, frica de a nu avea, inlocuind vechi tipare si credinte limitative cu ceea ce este benefic de acum incepand, cresterii, evolutiei, abundentei noastre, acest lucru observandu-se ulterior si in planul fizic, mental, atitudine, energie, perceptia totala va fi alta.

Atelierul are loc online pe Skype, si dureaza cca 1,5 - 2 ore.

Participarea se face prin INREGISTRARE in privat la email: sau la nr de WhatsApp + 40 772 152 965

Costul tau implica suma de: 330 de lei

Atelierul va fi unul de lucru practic, energetic si mental, si va fi ceva eliberator, si transformational.

Atelierul se tine cu minim 2 persoane.

Data se poate modifica daca nu se strange numarul minim de persoane.

 Veti primi dupa confirmarea inregistrarii, si datele de plata.

Alegeti sa va creati traiectoria vietii asumat, constient, eliberandu-va de tipare repetitive, de blocaje, de suferinta, co-creand realitatea pe care v-o doriti, impreuna cu Sursa Creatoare, care ne ghideaza constant.

Facilitator: Ely Curca, terapeut hipnoza regresiva, terapeut saman, creatoare de programe de feminitate si de vindecare a pantecului pentru femei, autoare de carti motivationale, terapeut initiat in Cehia si Anglia, dar mai ales, femeie Medicina ghidata de Spiritul si Sufletul sau, in ghidarea cu iubire, cu blandete si cu empatie a sufletelor.


Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare