Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Ce îți aduc taberele / retreaturile sustinute de mine?

Scris: 2024-06-19 17:50:11 Ce îți aduc taberele / retreaturile sustinute de mine?

Un retreat presupune o retragere din lumea exterioara, intr-un cadru intim de conectare profundă timp de câteva zile cu sufletul tau si cu alte suflete, ceea ce aduce transformare REALĂ și PERMANENTĂ în viața participantilor. 

 Contextul co-creat, ghidat și susținut de mine este unul autentic și profund, într-un spațiu sacru de siguranță, iar alaturi de un grup de oameni conștienți, deschiși și puternici în spirit, au loc efectiv vindecări și salturi mari în conștiință.  

Încerc să aduc concret câteva dintre transformările cele mai importante percepute de participante, ele pot fi mult mai multe și simțite și după perioade mult mai mari de timp. 

Este necesar sa vii dintr-o chemare puternică a sufletului.  Chiar și asa însă, se poate intampla ca mintea să se sperie și sa opună rezistenta, căutând motive pro și contra participare. Dacă ești deținătoarea unei minți puternice, pentru tine este articolul.  

Imediat în timpul procesului, dar și în zilele, respectiv săptămânile, dar și în lunile următoare, vei observa transformări majore în atitudinea ta fața de viata, iar posibilitățile sunt: 


✨️ claritate mentală pentru acțiuni/ alegeri importante din viata ta, ușurință în a face alegeri dificile în viața / o delimitare mai clara a mesajelor mentale de cele intuitive ale sufletului și claritate, asumare si determinare în alegeri importante 

✨️ ușurință în gândire și în acțiune, fluiditate ( prin eliberarea și dizolvarea structurilor vechi)

✨️fluiditate în energie, în viata ( te simți mult mai așezată în energia ta, mai conectată cu intuitia, cu simțirea, cu inima, cu mesajele Sufletului)  

✨️ vindecarea unor răni cu radacini puternice ancestrale 

✨️ puternic sentiment de apartenența la neam, la Creatie, prin vindecarea a ce s-a transmis prin neamul tau, prin pântecul tău 

✨️ reamintire și reactivare a multor abilitati / daruri / haruri - reconectare cu fluxul vieții 

✨️ transformare a corpului fizic prin eliberarile și regenerarile ce au loc, sănătate fizică și stare de bine, de ușurință în corp, în minte, în emoții 

✨️ reconectarea cu pământul, cu corpul tău, și cu Întregul din care faci parte, sentiment de iubire necondiționată, susținere, blândețe, accesarea compasiunii, suport perceput în tot si toate

✨️ activarea magiei interioare - reamintire a cine esti și reamintirea, reactivarea și amplificarea puterii tale interioare

✨️ reconectare cu tot ce înseamnă sacru, divin - echilibru între feminin și masculin - relații mai coerente, mai echilibrate și mai prospere în viața ta (părinți, copii, partener, familie, business, job) 

✨️reconectare cu ceea ce înseamnă "acasa" pentru suflet, restabilirea sentimentului de acasă din interior 

✨️ activarea sentimentului de abundenta din interior- reconectare cu bucuria de viață în fiecare zi, și cu manifestarea abundenței / prosperitatii/ banilor / sexualității / relatiilor în viața ta la un alt nivel 

✨️manifești cu mult mai multă ușurință tot ce îți dorești ( munca mai puțină și mult mai eficientizata si mai bine platita; mai eficientizat timpul, mai mult timp pentru alegeri de sine conștiente) 

✨️ inveti sa închizi cu mult mai multă ușurință etape nebenefice - renunțare la atasamente nesanatoase ( relații, joburi, alimentatie, obiceiuri nesanatoase, lași sa plece din viața ta cu ușurință ce nu te mai susține).

✨️iti regasesti si reconstruiesti increderea de sine si unicitatea ta, într-o piață de voci care sună la fel. 


 După astfel de procese profunde, femeile au început sa acceseze sensul vieții, bucuria de viață, o feminitate mult mai conștientă si mai asumata, relatii vizibil îmbunătățite, inclusiv cu parintii, cu copiii, cu partenerul sau in business, au închis etape, cicluri, unde simțeau ca stagnează de mult timp dar nu își găseau curajul sa schimbe ceva.

 Se aliniază cu transmisia sufletului și devin una cu ea, la modul cel mai asumat și mai curajos care se cere acum la nivel de suflet și la nivel uman. 

Cat valoreaza toate acestea pentru tine in bani, in energie, in ani? Pentru mine, nu au pret, pentru ca observ transformarea inclusiv in viata mea pe toate nivelurile, si nu exista un pret pentru asta. 

Dacă simți că te cheamă transformarea, ea se afla aici, la un click de tine. 

Trenurile care iti transforma viata cu adevărat daca iti dai voie, nu vin tot timpul în viața, ci în anumite momente cheie, anume trimise, cred eu. 

A sări cu curaj în trenul care te duce către necunoscut, dar care simți până în adâncul sufletului ca este al tău, asta face diferența dintre oamenii împliniți, care se trezesc zâmbind și mulțumind vieții, așteptând cu entuziasm și cu curiozitate ziua ce urmează, și ceilalți. 

Tu, din care categorie alegi să faci parte? 

Indiferent ce alegi, nu uita: totul este o alegere, și poate fi alegerea care face diferența!

Multumesc ca esti, si ca te alegi, multumesc ca ma simti si am alegi sa iti fiu ghid si suport in aceste procese transformationale. Ma inclin Eliza - ghidul tau energetic 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare