Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Cum materializezi tot ceea ce simti, prin puterea pantecului?

Scris: 2023-04-07 13:57:47 Cum materializezi tot ceea ce simti, prin puterea pantecului?

Imi amintesc de vremurile in care nu stiam ca pot materializa tot ceea ce imi doresc. Nu stiam ca suntem energie, si ca totul in Univers functioneaza pe baza energiei, a vibratiei si a frecventei, totul are o explicatie logica si stiintifica din fizica cuantica, desi nu m-a pasionat niciodata fizica, si am fost mai mult pe partea spirituala, de suflet, de simtire, mintea mea insa si-a dorit tot timpul explicatii logice, care sa aiba sens pentru ea.

Imi mai amintesc cum credeam ca eu nu sunt o persoana creativa, si priveam cu admiratie sau cu invidie pe alocuri, persoanele creative. Tanjeam dupa a manifesta si eu creativitatea in viata mea, dar nu stiam atunci nimic despre blocajele pe care le aveam, si ca totul porneste de la relatia cu pantecul meu, cu feminitatea mea, si ca a-ti da voie sa fii creativa, face parte din procesul de revenire in energetica feminina. 

Cand a avut loc trezirea mea spirituala, si am inceput sa simt puternic ghidarea din spirit si ghidarea sufletului meu, au inceput cautarile mele. Am studiat, cercetat, invatat, dar am si cautat mult in interiorul meu, si am inceput in acea faza sa imi demonstrez eu mie ca pot materializa ceea ce simt si imi doresc, fiind atunci mult mai conectata cu partea spirituala, si respingand cumva explicatiile logice stiintifice. Dar totul se poate explica, totul are o explicatie si un sens pentru a intelege si mintea umana. Doar ca unii dintre noi sunt mai atrasi de partea logica, altii de partea de simtire mai mult. Cheia este sa facem pace cu toate aceste parti din noi, sa fim in acceptare cu ele, sa nu respingem nici mintea si nevoia ei de a intelege, nici simtirea, inima, sufletul, ghidarea. 

Au nevoie sa se imbine toate frumos si armonios, pentru rezultate palpabile benefice in vietile noastre. 

Ce legatura au toate acestea cu pantecul?

Pantecul feminin este centrul creatiei. Este locul de unde incepe viata, locul vietii, al mortii, si al tuturor posibilitatilor. Este locul in care isi are lacasul chakra a doua, chakra creativitatii, a senzualitatii, a sexualitatii, a curgerii line din energie feminina.

O femeie deconectata de pantecul ei, de energia ei creatoare, de esenta ei feminina, de sacralitatea ei, de creativitatea ei, nu percepe viata cu usurinta, este deconectata de ea, de simtire, de ghidarea interioara, nu stie sa isi asculte si sa urmeze ritmul interior, este mult in energie masculina, de a face, mai mult decat de a simti, de a permite, de a se lasa ghidata. Atunci, ea este mult in mental, si prea putin sau deloc conectata la energia feminina, si totul devine greu pentru ea. Pentru ca ne ingreunam singure viata, deconectandu-ne de la Sursa vietii si a creatiei, de la pantecul nostru, si incepem sa actionam mult din acest trebuie sau nu are cine daca nu fac eu, ele ajungand sa ne conduca vietile. Ne pierdem pe noi insene, autenticitatea, usurinta de a co-crea, simtirea, credinta, pierdem esenta noastra blanda, curgerea, bucuria de viata, si devenim din ce in ce mai obosite si mai frustrate, si este de inteles, daca actionam in dezacord cu energetica feminina, cu ritmul nostru, si actionam dintr-o alta energie, care nu este fireasca pentru noi. Iar cand ne trezim pantecele adormite, incepem sa ne constientizam puterea de co-creatoare, incepem sa vindecam ranile emotionale, sa echilibram energiile masculina si feminina, incepem sa ne cream constient realitatea. 

Spuneam ca am inceput sa ascult mult mai mult ghidarea interioara, si imi amintesc cum fiecare dorinta materializata, mi-a intarit increderea in Sinele meu inalt, si in puterea mea de co-creatoare. Pe langa faptul ca sunt creatoare, datatoare de viata, sunt mama a doi baieti, mai sunt si in arhetipul Preotesei, chemarea mea este evidenta atunci catre a ma adresa oamenilor, femeilor in special, cu un dar al magnetismului pe care nu l-am constientizat dintotdeauna, ci destul de recent, in ultimii ani. Noi ca femei avem acest dar al magnetismului, avem acest simt estetic, avem aceasta chemare si simtire catre creativitate, catre oameni. Noi suntem datatoare de viata, si suntem capabile sa transformam locuri si energii, sa umplem, sa continem, sa facem dintr-un spatiu simplu, rece, fara viata, acel acasa cald, bland, sustinator si plin de iubire. Noi cream acel acasă pentru barbatul nostru, pentru familie. Noi cream familia, barbatul o sustine, o protejeaza, o ghideaza. Acolo unde femeia nu mai este, sau nu este in energia ei feminina, nu se simte caldura locului, nici dorinta de a fi acolo, dorinta de adunare cu bucurie. Se simte cand lipseste EA, si energia ei calda, blanda, iubitoare. 


Despre a materializa din pantec si prin pantec

Sunt o multime de carti, printre care The Secret, si o multime de oameni, printre care si Joe Dispenza, care ii invata pe oameni cum sa materializeze.

O femeie trezita in spirit si in pantec materializeaza cu usurinta atunci cand este conectata la pantecul ei, la simtirea ei, la suflet, la inima ei, si asculta si permite ghidarea interioara. Atunci ea simte si stie sa se centrezesa traiasca cu intentionalitatesa revina de fiecare data pe acea frecventa, in acea vibratie inalta, necesara pentru a crea.

Prima oara cand am ascultat constient ghidarea interioara, cu mult curaj, a fost atunci cand am renuntat la jobul sigur, de birou, pentru o simtire, pentru o ghidare, pentru o chemare interioara inexplicabila, care m-a indemnat la cursuri, la deschidere catre aceasta cale a spiritualitatii, la a incepe sa imi asum dintr-o data, deschis si cu curaj, un curaj nebunesc ar spune mintea, aceasta cale necunoscuta mie inca in aceasta viata. Aveam si un bebelus, dar vedeti voi, atunci cand ne dam voie sa simtim, sa avem incredere, si sa simtim si sustinerea energetica interioara, dar si de la familia de suflete, magia are loc. Si totul mi-a confirmat de atunci ca sunt pe calea sufletului, indiferent cat de dificil s-a simtit uneori.

Am materializat ceva incredibil pentru mintea mea, si anume, sa devin terapeut, sa ghidez oamenii, sa ii aduc mai aproape de sufletele lor, acesta a fost visul mei tainic din copilarie, sa las o amprenta, sa ajung la sufletele oamenilor. Din manager zonal pentru Romania la o firma de fashion din Cehia, o schimbare la 180 de grade pentru mentalul meu puternic, dar ghidarea si simtirea au fost ascultate, si ma bucur foarte tare. 

A doua mare materializare a fost aceea de a scrie si publica doua carti. A fost un vis mare, la care renuntasem cu multi ani in urma, cand am fost dezamagita de faptul ca nu sunt incurajata si sustinuta in acest sens. Dar mi-am dat seama ca atunci cand ne dam voie sa fim, ne dam voie sa devenim ceea ce mintea a uitat de mult ca putem deveni, ceea ce de fapt mintea umana nici nu poate concepe ca putem fi. 

M-am observat si eu in energia masculina, in nevoia de control, dar am invatat pe parcurs prin propriile alegeri si experiente, ca totul se intampla daca ne dorim cu adevarat, daca mentinem o rutina zilnica de a vibra efectiv pentru visul nostru, de a crede si simti cu adevarat ca el face parte din realitatea noastra, insa, in timpul pregatit de Univers pentru noi, atunci cand suntem pregatiti sa primim. Curgerea are loc atunci cand lasam controlul la o parte, noi ne ocupam de partea de creativitate, suntem energie, vibratie, emotie si actiune atunci cand este momentul potrivit sa actionam. Energia masculina, energia aceasta de a actiona, este esentiala in vietile noastre, insa folosita, activata atunci cand este cazul, nu pentru a controla viata. Atunci cand a fost curgere, ghidare, simtire, creativitate, am scris doua carti in 9 luni de zile, exact timpul de crestere a unei sarcini, de aducere a ei la termen.

Am dat nastere unor proiecte si unor vise de care uitasem, dar pe care mi-am dat voie sa le reactivez in fiinta mea, si sa cred in ele, si in ghidarea ce o simteam. Insa, nici creativitatea nu a fost mereu activata, au fost multi ani in care am crezut efectiv ca sunt un om fara creativitate, fara talente si abilitati in acest sens, pana cand am inceput sa lucrez cu mine in acest sens, sa ma aduc inapoi in energia creatoare. Totul a devenit apoi pe partea de creatie atat de cursiv si de rapid, de lin, pana cand a intervenit partea de publicare, si acolo am simtit mult cum imi pierd energie, incercand sa fortez, sa controlez, am actionat mult dintr-o energie care nu imi venea natural, si care ma epuiza. Pentru ca asta se intampla cand actionam din energia gresita, si incercam sa fie totul cand crede mintea si egoul ca trebuie sa fie. Totul devine real, atunci cand este sa fie. Nu este treaba noastra sa ne preocupam de timp. Nu controlam noi timpul, aceasta este o iluzie grozava, care ne oboseste foarte tare, este un consum mare de energie.  

A treia mare materializare, a fost faptul casa noastra.  A fost o dorinta atat de arzatoare, care de atunci de cand am simtit ca da, este posibila, desi mintea nu gasea nici o solutie, lucrurile au inceput sa se miste din Univers in directia potrivita. Si dorinta s-a materializat in circa un an de zile la modul concret, de mutare fizica in casa noastra cu gradina, insa la modul de achizitie, s-a concretizat mult mai rapid, in cca o jumatate de an. A fost o realizare incredibila, o manifestare magica a vointei sufletului, atunci cand mintea simtea ca nu este posibil asa ceva, ca nu exista solutii sau resurse in sensul acestaDaca ascultam atunci mintea si lasam fricile, tiparele, credintele limitative sa preia controlul, in loc sa vad ce imi arata, in loc sa actionez atunci cand este cazul, in loc sa cred cu adevarat ca este posibil pentru noi, m-as fi indepartat de visul nostru, si poate nici astazi nu eram in casa noastra cu gradina. Ori noi suntem deja de un an aici, si iarba si pamantul simtite dimineata sub picioarele desculte, se simt exact cum se simteau atunci cand imi imaginam in fiecare zi, si vibram de dorinta aceea, si imi curgeau lacrimi de fericire si de recunostinta, pentru faptul ca Universul mi-a dat deja, ca am deja ceea ce imi doresc (chiar daca fizic nu aveam inca). Stiintific, atunci cand gandul nostru ajunge la acea vibratie inalta incat sa credem cu adevarat ca avem ceea ce ne dorim, este destul de usor apoi, daca ne mentinem in acea vibratie, pe acea frecventa zilnic, sa materializam cu adevarat si intr-un timp foarte scurt, ceea ce ne dorim. 

Atunci cand mintea intervine si ii dam voie sa preia controlul, se produce agitatie, senzatia ca nu se va intampla, frici, blocaje, obstacole, impedimente, stagnare, indepartare de visul nostru. Ulterior, dupa toata agitatia, observam ca toate acestea au intervenit doar din mintea umana, si din ego, din nevoia de control. Si daca ne mentinem pe acea vibratie a reusitei, a visului constant, zilnic, lucrurile vin in realitatea noastra fizica, in forme in care nu ne-am fi asteptat. 

Ce inseamna aceasta nevoie de control? Inseamna o lipsa de siguranta din copilarie, o lipsa de incredere in viata, in Creatie, o separare de sine, o ruptura de divinitate, care poate am simtit noi, ca ne-a dezamagit in anumite momente. Inseamna deconectare de esenta reala care suntem, in cazul nostru, de pantec, de intuitie, de energetica feminina, de pantecul mamei. 

Putem materializa lucruri marete, avem o capacitate incredibila, nelimitata de a co-crea sustinuti de Univers si de viata, atunci cand suntem in acord cu simtirea, cu intuitia, cu ghidarea interioara, si permitem si actiunii concrete, atunci cand simtim acel moment favorabil. Energia pantecului simte, si creeaza, energia masculina sustine, si ghideaza. Astfel, co-cream, masculin si feminin, impreuna, atunci cand suntem in uniune, in completare, in acord, in sustinere, si permitem sustinerea vietii, a Creatiei. 

Ce ai materializat tu atat de maret, de important pentru tine, un vis pentru care ai vibrat, si ti-ai constientizat puterea de creatoare si de co-creatoare, prin asta?  

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare