Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Cum sa treci de la „dar pe mine, cine ma ajuta”, la „cum pot sa servesc?”

Scris: 2024-01-08 16:07:36 Cum sa treci de la „dar pe mine, cine ma ajuta”, la „cum pot sa servesc?”

Stiu ca sunteti multi dintre voi, care va puneti aceasta intrebare: dar pe cine, cine ma ajuta la nevoie?

Vin astazi cu perspectiva mea, din experienta mea de viata, dar si din experienta femeilor pe care le ghidez in procese, si care vad cum isi transforma vietile. 

Avem nevoie sa schimbam un pic perspectiva rigida. 

De aceea, primul om caruia trebuie sa invatam sa ii oferim, pe care trebuie sa il alegem, sa il respectam, sa il iubim, suntem NOI INSINE!

Pentru ca, da, multi dintre noi stim sa oferim in exterior, dar nu din energia care trebuie! Intervin apoi asteptarile noastre de a primi la randul nostru, doar ca nu se intampla asa cum ne asteptam.


De ce? Tocmai, pentru ca avem de (re)invatat iubirea de sine, alegerea de sine!


In al doilea rand, intrebarea sincera, din inima, in tot acest proces, cu care sa ne incepem ziua, nu este: cum sa fac bani mai multi astazi?... nici: mie ce imi iese daca fac asta?...

Care este ea atunci?

Dupa mine, este intrebarea care iti va schimba viata!

Intrebarea este: cum pot sa servesc astazi? 


Cum pot sa fiu in serviciul sufletelor? Cum pot sa fiu de folos azi?


In fiecare moment, putem face pe cineva sa se simta mai bine; un zambet, o imbratisare, o vorba buna, cateva minute dedicate cuiva..

Pentru tine pot însemna puțin, dar pentru cel care le primește, pot face o mare diferență pentru ziua lui, poate chiar pentru viața lui... 


Empatia, Compasiunea, Iubirea, sunt calitățile noastre esențiale ca oameni, și care ne REconecteaza la sufletele noastre. 


Ele sunt în noi, parte din noi!

Amintește-ți de ele, accepta-le, dezvolta-le prin practică zilnica!

Vei simți o diferență semnificativă în viața ta, și în lumea care te înconjoară, în Universul tău! 

Tu, pe cine ai susținut astăzi, prin aceste calități?

Cui ai adus astăzi zâmbetul pe buze?

Eu, unei femei cu o energie foarte faină de la bancă, femeia avea nevoie sa-si reamintească cât de minunata este. 

Iar ieri, unei femei careia i-a ars casa... cumplita tragedie! Dar nu doar in astfel de momente ne putem fi alaturi. 

Nu intotdeauna se vede la exterior tragedia si suferinta prin care trece un om!

În locul ei, pot fi EU mai târziu, sau mâine. Am fost de atâtea ori, in diverse situatii. Și a venit susținerea către mine, printr-o frază, printr-o poza, prin gândurile bune ale cuiva către mine... "am simțit să îți scriu, Ely"... "îți trimit trandafirii aceștia din grădina mea, Ely"... "m-am gândit la tine sa iti trimit Coloana Infinitului"... " tu nu ai nevoie de confirmări, Ely.. tu știi cine ești.. "  si multe altele. Recunstinta pentru ele, pentru voi toti!


Mulțumesc ca SUNTEM.

Dumnezeu, Universul, ne vorbește prin Oameni.

O singura vorba, fraza, zâmbet, un mesaj, o poza, trimisa de Divinitate prin Oameni, energia se simte, SUStine, face o diferență în viața unui Om. Îl poate ridica de jos. Îi poate transforma Viața.


Atat de importanti suntem, unii pentru altii!


Îmi curg lacrimi acum când scriu asta, când simt puterea noastră împreună, atunci când fiecare se întreabă pe sine: Cum pot servi pe cineva azi? Cum pot ajuta?

Și atâția oameni au nevoie de asta! 

Atatia oameni care sunt dispusi sa primeasca ce avem de oferit, sunt aici, printre noi, langa noi! 

Avem nevoie unii de alții! 

Iisus își zicea Fiul Omului. 

Dincolo de religie, simte Adevărul! 

Fii TU fiul Omului, cel care este acolo pentru Oameni.

Și în fiecare moment, Universul îți trimite pe cineva care are nevoie de tine.

În fiecare zi în care te întrebi: Cum pot sa servesc? ... cineva îți simte, îți aude inima, și primește ceea ce TU ai de oferit.

Și tu vei primi la rândul tău, la fel.

Asa circulă energia. 

Asa se întâmplă lucrurile, PENTRU NOI.

BINEcuvantati sunteți!

BINEcuvantati suntem deja!

Cu multa iubire, Eliza. Si nu uita! Nu esti singur(a)! 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare