Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Despre relatia mea cu Mama Killa

Scris: 2024-01-11 17:59:57 Despre relatia mea cu Mama Killa

Aseara mi-a aparut in simtire Mama Lună -  mama Quilla, mama Killa, sau Zeita Lunii. Este considerata protectoarea femeii, a casniciei, si a ciclului menstrual. 

Eu ii spun Bunica Lună. Si mi-am amintit cum o femeie draga mie, ma numea Zeita Lunii. Mi-am dat seama ca vine cu un mesaj aceasta simtire.

Imediat a doua zi, de Luna Nouă, s-a instalat usor agresiv lunarea. Am inteles din nou, ca totul vine cu un mesaj. Am inteles ca ceva am fortat, sau ceva am neglijat, daca se instaleaza dureros. Menstruatia nu doare! Haideti sa ne eliberam de aceste mituri, sa ne curatim de aceste tipare! 


Am inteles si mesajul ciclului meu menstrual, mesajul sangelui, al Pamantului, la care sunt conectata, mesajul pantecului meu: incetinirea ritmului, rabdare, onorarea pantecului, aducand si mai mult femeilor, mesajul pantecului!


Am vazut atunci, cum curg radacini de sange, ca firicele subtiri, si rauri de sange se unesc in pamant. Am simtit atat de puternic mesajul, visceral, de la Mama Pământ.


Am simtit mesajul de a onora sangele, Pamantul, energia feminina Creatoare, si am primit mesajul de sustinere de la Mama. Ea ne asteapta sa NE onoram. Este timpul. 


Mi-a reamintit ca am o datorie aici, ca eu aduc asta femeilor in amintire, in ghidare, in simtire, eu le aduc inapoi in pantecele lor, si la pantecele mamei, la a-si onora Radacinile, Sangele, Sacralitatea, Neamul, Esenta, Energetica Feminina, Mama! 


Iar mesajul ce mi-a fost transmis pentru femeile carora ma adresez, este: onoreaza-ti pantecul, femeie! In acel spatiu sacru, se afla darurile tale cele mai de pret!


Iar pentru cine nu ma cunoaste, de unde si cum primesc eu aceasta ghidare? 


Dintre toate tipologiile si profilurile prezentate in Cheile Genelor, profilul meu este cel mai conectat cu Luna si cu energia ei, cu Pamantul, cu Universul, cu Eterul (Chintesenta), din care este totul creat.

Acest profil cu care am venit aici pe Pamant, care include doar 1% dintre oamenii de pe planeta, imi aduce, pe langa extrem de multe daruri, pe care inca mi le descopar si mi le asum, si multe lectii.

Una dintre marile lectii este cea a Rabdarii. Am scris cu majuscule, tocmai pentru a evidentia ca este o lectie importanta in viata mea, dar si in a noastra a tuturor, ca oameni aici pe Pamant.

Avem nevoie sa invatam rabdarea fata de noi insene, dragi femei, avem nevoie sa ne reamintim cum sa fim blande cu noi insene! 

Conectarea mea directa si atat de puternica si de profunda cu Luna, dar si cu Pamantul, si cu toate elementele Naturii, ma ajuta sa simt cum se schimba ceva, concomitent cu fazele Lunii, sau sa primesc mesajele Lunii direct in energia mea, in starea mea emotionala. Acest lucru poate fi uneori bulversant si aici este pusa mintea la incercare referitor la rabdare, pentru ca primesc o ghidare puternica pentru un proiect de exemplu, iar faza lunii se schimba, energia mea se schimba odata cu ea, si uneori este necesar sa astept un intreg ciclu al lunii, adica 28-30 de zile, pana la urmatoarea faza clara.

De asemenea, primesc mesajele din Univers, de la elementele naturii, de la Aer, Vant, de la Foc, si de la Apa, de la Pamant, de la stramosi, accesez intelepciunea din ancestralitate.. Mare parte din viata le-am ascuns, am uitat de ele, de toate aceste daruri, le-am negat, le-am renegat, m-am temut de ele... Dar pas cu pas, mi le reamintesc, mi le reactivez, mi le asum, si le aduc in lume. Pentru ca este timpul.. timpul meu, timpul tau, timpul nostru, sa ne aducem stralucirea in lume! 

Ceea ce ani de zile mi s-a parut suparator si ciudat, diferit, de neinteles, acum mi se pare un mare DAR din Univers.


De ce?

Pentru ca ma invata cum spuneam, printre altele, lectia rabdarii de sine, a blandetii de sine. Accept si integrez faptul ca pot intelege si ajuta si mai bine oamenii, pentru ca ciclicitatea mea, a naturii, a Lunii imi ofera acest dar magnific, de a experimenta si de a explora toate tipologiile intr-o luna, in fiecare luna, alta in fiecare zi, sau la cateva zile distanta, si de a ma conecta atat de profund la mine, si la magia Universului, inteleg astfel din ce in ce mai mult nevoile mele, implicit pe ale oamenilor. Adica, eu sunt, la fel ca Luna, altfel, si alta, in fiecare zi. 

Atunci cand am inteles acest lucru si am inceput sa integrez asta in viata mea, viata mea a inceput sa se schimbe, sa se transforme, pentru ca mi-am acceptat un mare dar. Pana sa acceptam insa darurile, avem tendinta de a le percepe ca pe obstacole. 

Toate femeile sunt conectate intr-o mai mare sau mai mica masura la Luna si la magia universului, la natura, prin pantecele lor, prin acel spatiu sacru al inimii si prin sacralitatea pantecului din care se naste viata, prin acel spatiu sacru care uneste lumea vazuta cu cea nevazuta, si le face accesibile. Urmarind fazele lunii si propriul ciclu menstrual, emotiile, starile, energia noastra, ne cunoastem si mai profund pe noi insene, ne acceptam mai mult, ne iubim mai mult, si ne dam voie sa primim viata cu bucurie, si cu usurinta. 

Pentru ca viata, este o Bucurie! 

Te ajuta articolul meu, sa ma cunosti mai bine, sa te cunosti mai bine? 

Te imbratisez cu mult drag, Eliza 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare