Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Rugăciune

Scris: 2024-01-09 18:55:49 Rugăciune

Vreau sa va pun la dispozitie o rugaciune pe care eu o simt atat de frumoasa! Indiferent de felul in care ne rugam, actul rugaciunii este ceva intim, intre noi si Creator. Oricat de mult ne constientizam puterea, de asemenea este esential consider eu, sa iesim din ego, care ne face sa credem ca noi singuri le facem pe toate.

Asta nu inseamna ca ne cedam puterea, ca inainte, ci ca acceptam cu smerenie ca suntem parte dintr-o putere mult mai mare.  (vezi aici, articolul de ieri despre asta)

Ceea ce mie personal imi place mult la aceasta rugaciune, este energia din care se adreseaza acest vanzator, acest om divinitatii, nu cerand ceva material, nu cersind, nu dintr-o energie de lipsa, ci din contra, din asumarea puterii, dintr-o constiinta trezita, el cere agilitate si putere pentru oportunitati, cere indrumare, cere asumare in ceea ce are sa vina pentru el, pentru devenirea lui. Mie asta mi se pare rugaciunea suprema, exprimata in felul acesta. 

Si inainte de rugaciune autorul spune astfel:  „ nu ma voi ruga niciodata pentru lucrurile materiale ale acestei lumi. Nu voi striga dupa un servitor sa-mi aduca mancarea. Nu voi porunci unui hangiu sa-mi dea o camera. Nu voi dori niciodata sa-mi fie livrate aur, iubire, sanatate, victorii marunte, faima, succes sau fericire. 

Doar pentru indrumare ma voi ruga, sa-mi fie aratata calea de a dobandi aceste lucruri, iar rugaciunii mele i se va raspunde intotdeauna. 

Indrumarea dupa care umblu, poate o voi primi. Sau poate ca indrumarea dupa care umblu nu o voi primi, dar oare nu sunt acestea doua, un raspuns?

Daca un copil cere paine de la tatal sau si painea nu ii este pusa la indemana, nu este acesta raspunsul tatalui sau? ” 


”  O, Creatorule al tuturor lucrurilor, ajuta-ma! Pentru ca in aceasta zi voi iesi in lume singur si gol. Fara mainile Tale care sa ma calauzeasca, voi rataci departe de cararea care duce la succes si fericire. 

Nu cer aur si vesminte, si nici macar ocazii pe masura puterii mele. In schimb, calauzeste-ma astfel incat sa pot dobandi putere pe masura ocaziilor ce mi se ivesc.

Tu ai invatat leul si soimul cum sa vaneze si sa le fie bine cu ajutorul dintilor sau al ciocului. Invata-ma cum sa vanez cu cuvintele si sa-mi fie bine prin iubire, astfel incat sa pot fi un leu printre oameni si un soim printre cei din piata.

Ajuta-ma sa raman umil cand trec peste obstacole si peste esecuri. Totusi, nu ascunde ochilor mei rasplata ce vine odata cu victoria. 

Da-mi indatoriri in care altii au esuat. Totusi, calauzeste-ma sa culeg samanta de succes din esecul lor.

Fa sa ma infrunt cu temeri ce-mi vor calma spiritul. Totusi, daruieste-ma cu curajul de a rade de lipsurile mele. Da-mi zile indeajuns de multe ca sa-mi ating scopurile. Ajuta-ma sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Calauzeste-ma in vorbele mele, pentru ca ele sa dea rod. Totusi, inchide-mi gura sa nu clevetesc, si sa nu vorbesc de rau. 

Formeaza-mi obiceiul de a incerca, si de a incerca iarasi. Totusi, arata-mi calea prin care sa ma folosesc de legea probabilitatilor. 

Sprijina-ma, dandu-mi agerimea de a recunoaste ocaziile. Totusi, inzestreaza-ma cu rabdare, pentru ca ea imi va concentra fortele.

Scalda-ma in bune obiceiuri, iar pe cele rele arunca-le de la mine. Totusi, daruieste-mi mila pentru slabiciunea celorlalti. 

Ingaduie-mi sa-mi dau seama ca toate lucrurile vor trece. Totusi, ajuta-ma sa-mi numar binecuvantarile zilei de astazi. 

Arata-mi fata urii, astfel incat sa nu-mi fie straina, umple-mi cupa cu iubire, pentru ca strainii sa-mi devina prieteni. 

Dar toate aceste lucruri, da-mi-le doar dupa voia Ta. Sunt un strugure mic si singur ce-si strange vinul, totusi Tu m-ai facut diferit de toti ceilalti. Cu adevarat exista un loc anume pentru mine. Calauzeste-ma. Ajuta-ma. Arata-mi Calea.

Lasa-ma sa devin ceea ce Tu ai planuit sa fiu cand samanta mea a fost plantata si aleasa de Tine pentru a incolti in via lumii. 

Ajuta acest umil vanzator.

Calauzeste-ma, Doamne! 


Text de Og Mandino


Sa va fie de folos! Cu multa iubire, Eliza 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare