Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Dorești să accesezi Abundența în Viața ta în 2024? Vino alaturi de noi, în retreat!

Scris: 2023-11-11 11:42:41 Dorești să accesezi Abundența în Viața ta în 2024? Vino alaturi de noi, în retreat!

Simți cu toată ființa ta că este ceea ce te caută și ceea ce cauți pentru un 2024 plin de bogăție?


Calea către prosperitate și către abundență este mai aproape decât ai crezut până acum!


Este Calea Femeii Conștiente de Sine!


Calea către esența ta Feminină Creatoare, către Sacralitate, revenirea acasă în Pântecul tău, în Inima ta, conectată la potențialitatea ta pură, este calea ce te cheamă inevitabil întru devenirea ta!


Pentru că este calea Femeii Împuternicite!


Femeia care își ia înapoi puterea pierdută, cedată din necunoaștere, din lipsa încrederii de sine, se reconectează profund cu Sinele ei autentic, cu esența ei divină, cu uterul sacru, aduce în echilibru energiile ei interioare, începe să își onoreze neamul, rădăcinile, pe Mama, pe Tata, învață să renunțe cu ușurință la cine a crezut că este, la sinele egotic, și alege să se centreze în ea, să se aducă la centru toată, plină, completă, cu toate darurile ei magnifice, ancestrale, sublime, cu toată magia ei, în curgerea ei naturală, ghidată de ritmul ei interior unic!


Pentru că își reamintește și reactivează în ea toată înțelepciunea Ancestrală, își reamintește legile Universului, și începe să trăiască în acord, în onoare, în armonie cu ele, accesând toată bogăția pe care Universul i-o pune la dispoziție, și la care are acces nelimitat, atunci când toată această lucrare sublimă se face din interior, către exterior!Pentru că prosperitatea, bogăția, abundența se activează din interior, pentru a simți, crea, manifesta cu ușurință, și pentru a te bucura de ceea ce creezi în deplinătatea simțirii tale de femeie!


Dacă ești aici și citești aceste rânduri, aceasta poate fi și calea Devenirii tale!


Am manifestat cu multă ușurință în doar 6 luni de zile, casa visurilor noastre, pentru mine și pentru familia mea, în plină pandemie, atunci când prețurile erau într-o urcare periculoasă, mai ales la case, pentru că foarte mulți oameni și-au revizuit prioritățile atunci. Mărturisesc că a fost ceva curajos și nebunesc ce am făcut, dar am avut o credință deplină, oarbă aș putea spune, în visul meu și în mesajele primite din Univers. Îți povestesc mai multe despre asta în retreat, este ceva uimitor și magic pentru mintea mea, chiar și acum.


Ce am manifestat eu cu usurinta in ultimii 3 ani? 


Am manifestat cu multă ușurință în doar 6 luni de zile, casa visurilor noastre, pentru mine și pentru familia mea, în plină pandemie, atunci când prețurile erau într-o urcare periculoasă, mai ales la case, pentru că foarte mulți oameni și-au revizuit prioritățile atunci. Mărturisesc că a fost ceva curajos și nebunesc ce am făcut, dar am avut o credință deplină, oarbă aș putea spune, în visul meu și în mesajele primite din Univers. Îți povestesc mai multe despre asta în retreat, este ceva uimitor și magic pentru mintea mea, chiar și acum.


 Am scris și publicat două cărți în doar 8 luni de zile!


 Am reușit să materializez sume mari de bani care pentru minte păreau uneori șocante


Am susținut primul meu retreat în România într-o perioadă în care nici statisticile nu prea dădeau șanse, nici mentorii, care mă sfătuiau să mă axez momentan tot pe online, pentru că am nevoie de o mare notorietate în România pentru a aduce acest mare vis în planul fizic, și că îmi va lua mult mai mult timp, pentru că revenisem recent în România.


Și susțin un super magic retreat în luna decembrie, luna ce nu prea e recomandată pentru astfel de activități, dacă ar fi să îi ascult pe alții, pentru că oamenii au poate alte priorități acum. Decembrie este pentru mine o lună a bogăției, a bucuriei, a magiei, a darurilor, a iubirii exprimate și simțite din plin, a bucuriei de a fi împreună cu familia de suflete!


Este luna în care am învățat că magia există, iar mai târziu am învățat că magia o poți accesa tu însuți, că tu ești creatorul vieții tale, și că poți avea și simți din plin și continuu acest sentiment împlinitor în viața ta!


Ceea ce mi-a adus și îmi aduce în continuare în viața mea, împuternicire!


Atunci când înveți cum să accesezi toata bogăția pe care Universul ți-o pune la dispoziție cu atâta generozitate, de acolo totul devine o curgere lină a tot ce îți dorești să manifești în viața ta.


Eu am decis de mult să mă ascult pe mine și ghidarea ce o primesc, și să aplic tot ceea ce am integrat în acești ani despre ce înseamnă bogăția, abundența, legea Atracției, legea Vibrației, dar și manifestarea cu ușurință din energie feminină.


Și am mai integrat faptul că eu mă adresez unor oameni care sunt dispuși să se aleagă pe ei, indiferent de timp, de vreme, de lună, pentru că au înțeles că timpul potrivit este atunci când decizi tu să îl faci potrivit pentru tine!


Ceea ce îți aduc și ție cu mare bucurie și deschidere!


Îți aduc și te învăț tot ce știu, în plus, te ghidez cu toată energia și cunoașterea la care am acces din Univers, îți aduc absolut tot ce știu, dețin, am învățat, am aplicat, la tot ce am acces din interiorul meu, plus foarte mult studiu de 2 ani de zile în multe domenii care includ partea de abundență, finanțe, bogăție, de la: legile Universale, lucru energetic pe neam, karma, rădăcini, lucru cu pântecul, pentru că acolo se află energia noastră creatoare, exerciții practice de imaginație, de deblocare, de vizualizare, exerciții de manifestare, foarte mult lucru practic!


Linkul cu toate detaliile il gasesti AICI


Rezerva-ti locul ACUM daca simti ca te cheama! 


Cu mult drag de noi, Eliza Curcă

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Alte Postări

Căutare