Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Importanța reconectării cu pântecul, cu sângele menstrual, cu pământul

Scris: 2023-12-02 18:14:41 Importanța reconectării cu pântecul, cu sângele menstrual, cu pământul

Suntem parte din Natura. Și natura este parte din noi, iar vechile culturi și medicina straveche cât și știința confirma acest fapt. Se stie faptul ca al nostru corp este compus din 5 elemente: Apa (Jal), Aer (Vayu), Foc (Agni), Pământ (Prithvi), Cer (Akaash). Al șaselea element este Soarele. Ceea ce primim de la Soare este Energie, prin fuziunea Hidrogenului cu Heliu. Chimic, corpul nostru este compus din: Carbon, Hidrogen, Azot, Oxigen, Calciu plus alte elemente. Compoziția acestor elemente urmărește proporția elementelor din sistemul nostru solar. Ayurveda, medicina indiana, dar și Șamanismul și în medicina chinezeasca, abordări de mii de ani, sustin faptul ca, corpul uman conține în cel mai mare procent Apa, cca 80%, elementul următor ca și procent fiind Pământul, apoi Aer și Foc.


Pâna sa ajunga la mine aceste detalii verificate de alte mii de oameni, au ajuns aceste conștientizari prin propriile aprofundari interioare, natural si firesc, prin reconectarea cu natura mea interioara. Am abordat corpul uman si corpul feminin în special prin prisma integrarii și (re)activarii elementelor naturii în noi, adica întoarcerea la natura sacra. Am vindecat și echilibrat relația cu menstruația, cu neamul, rani emoționale, traume... Ghidez femeia în a integra aceste elemente înapoi în fiinta ei, pentru a se înțelege mai bine, pentru a se cunoaște mai profund, pentru a începe să-și asculte și să-și urmeze ritmul interior propriu și unic, ghidat de ciclicitatea ei. Intuitia și ghidarea în acest sens m-au dus în a studia arhetipurile feminine, din perspectiva psihologului si psihiatrului elvețian Carl Jung. Am corelat aceste abordări profunde și cu ranile emoționale, cu care venim din copilarie, dar și dinaintea ei. Abordez terapia transgeneraționala, închizând cicluri din trecut. Și abordez trauma dintr-o perspectiva inedita poate pentru foarte mulți, și anume, afirm cu tarie ca orice trauma vine cu daruri fantastice pentru noi. Trauma vine sa ne invete ceva extrem de important pentru noi in aceasta viata, si dincolo de ea, integrand umbra, descoperim darurile!

Au nevoie doar sa fie scoase la lumina, strabatând tot acel întuneric. Am adus în procesul de curățare profunda a pantecului, aceste elemente, aceste perspective. Pentru că femeia are nevoie să se reconecteze cu corpul ei, cu emoțiile, cu simtirea, cu pântecul, cu ciclicitatea sa, pentru a se reconecta cu natura sa interioara care o ghidează pentru ea, pentru neamul ei, pentru familia ei de suflete. Femeile generatiilor anterioare traiau conectate la pantecele lor, la feminitatea lor, si comunitatea era în siguranța. Era în siguranța prin Uniunea Sacra a Masculinului cu Femininul, și prin faptul ca împreuna co-creau Familia și o susțineau, dintr-o energie de cooperare, de curgere, echilibrata. Femeia știa să-și protejeze energetic familia, prin conectarea la lumea nevazuta, la spirite și la Mama Pamânt pentru ca femeia traia in acord cu legile Universului, era conectata la darurile sale, era femeia conectata la Luna și la stele, la spirite, care știa sa ceara și sa primeasca ghidare pentru ea, pentru tribul ei, era empatica și grijulie dar conectată la ritmul ei interior și la starea ei de bine. Pentru ca ea știa ca de starea ei, depinde starea barbatului ei și a întregii familii. Era conectata la sângele ei menstrual și îl daruia cu smerenie și cu bucurie pamantului, pentru ca ea știa darurile si magia sângelui și ale menstruației sale. Ea știa ca sângele ei este vindecator! Stia sa întâmpine menstruația, ea și întreg tribul, care serba și onora atunci fetița care devenea femeie, prin mesajul sângelui. Celebrau faptul ca au înca o Creatoare, purtătoare și dătătoare de viața în trib. Atunci când femeia înțelege și urmeaza glasul pantecului, vindeca relația cu mama, cu femeile, si vindeca pentru copiii ei, pentru întreg neamul ei, și pentru cei ce vor veni. Ea creeaza spațiu și co-creeaza viata împreuna cu barbatul, cu masculinul. Ea rescrie povesti.

Ea reconecteaza suflete, curata karma, închide cicluri, scoate la suprafața daruri și magie!

Ea curata și vindeca pantece, suflete, trupuri.

Ea creeaza spatiu plin de caldura, confortabil prin grija ce o poarta familiei, pentru ca barbatul sa aiba spațiu sa asigure familiei siguranta, pentru ca barbatul sa simta ca își dorește sa prinda radacini și sa co-creeze o familie alaturi de ea. Ei doi, impreuna, sunt Creatori! Femeia ESTE, iar atunci când ea știe sa fie, barbatul FACE, dacă i se asigura mediul potrivit pentru a face, daca i se ofera spațiu, susținere și încredere sa faca. El face pentru familia lui cu drag și ofera, și susține, atunci când simte deschiderea femeii conectata la esența ei pura, la feminitatea ei, la energetica ei feminina, atunci când femeia ii creeaza SPAȚIU. Iar femeia creeaza spatiu si își da voie sa PRIMEASCA atunci când știe sa își ofere suficient sie însăși. În caz contrar, apare o dinamică de cuplu distorsionata, depolarizare, dezechilibru între a oferi și a primi. Femeia are nevoie sa se reconecteze la menstruația ei, și să o prețuiasca, ca pe cel mai mare DAR pe care natura i l-a dăruit. Are nevoie sa își reaminteasca sa fie femeie, și să îi dea voie Barbatului, sa fie barbat. Acest proces înseamna REnasterea femeii trezite în inima și în Pântec, trezita în Conștiința, care își transforma viața prin renunțare! Da, femeia își da voie sa renunțe la tot ce nu mai este în acord cu simtirea ei, la toate tiparele și constrângerile și incorsetarile sociale, la tot ce a crezut sau i s-a spus ca "trebuie " sa fie. Ea REnaste, și apare aceasta noua femeie a Noului Pamânt, care aduce cu sine toata ancestralitatea în pântecul ei, în fiinta ei, dar aduce și Noul sustinator unic al ei, proaspatul acesta revigorant care o face sa simta ca este EA cea autentica, cea adevarata, aliniata cu calea sufletului ei, onorand Înțelepciunea ancestrală si tot ceea ce a făcut-o sa FIE, onorandu-se pe sine că se alege. Am creat procesul REbirth, pentru femeia asumata și hotarata sa devina cine ESTE menita sa fie, din Creație. Scrie-mi daca ii simti chemarea!

Caut femeile care aud chemarea, si o urmeaza.

Cu multa iubire, Eliza - energoterapeut, practicanta samanism, hipnoterapeut, ghid al femeii constiente de sine




Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare