Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Echinoctiu, arhetipul Fascinatoarei, femeia Apa, renastere - workshop

Scris: 2023-02-02 11:46:49 Echinoctiu, arhetipul Fascinatoarei, femeia Apa, renastere - workshop

Echinoctiul de primavara anunta intrarea in noul an astrologic; echinocţiul desemnează fiecare din cele două momente ale anului când Soarele se află pe traiectoria ecuatorului ceresc şi când ziua este egală cu noaptea.

Echinocțiul are loc de două ori pe an.

Exact asa cum la Echinoctiu ziua este egala cu noaptea, asa si noi avem de reechilibrat aspecte ale vietii noastre. Sa acordam atentie lucrurilor pe care le-am neglijat, sa privim mai atent la golurile pe care le-am generat prin lipsa de implicare sau interes.

Sunt zile destul de complicate la nivel emotional. Unii pot simti foarte intens in corp diverse stari. Pot aparea simptome inexplicabile, dar si emotii extrem de puternice ies la suprafata. Inca avem lucruri de decelat in interiorul nostru si acordaje de facut.

E posibil ca unele dintre voi sa se fi simtit, in ultimele doua saptamani, ca intr-o centrifuga, cu disconfortul aferent, cu stari fluctuante, emotii "altfel", un fel de imobilitate, somnolenta, incapacitate fizica, lipsa de sens, de chef si vointa, incetinire a lucrurilor sau incapacitate de concentrare si de memorare. Ca si cum totul s-ar fi oprit in loc. Toate acestea au avut rolul de a ne permite sa integram valurile de energie pe care Pamantul le primeste acum si sa devenim mai constienti, prin deschidere catre un nivel de intelegere mai inalt, holistic, a vietii si rolului nostru aici.

Probabil v-ati pus intrebari, ati avut constientizari si vi s-au schimbat unele perceptii. Acum e momentul sa folosim tot ceea ce am descoperit in interiorul nostru in aceasta perioada.

Solstitiul si Primavara ne invita sa iesim, sa ne expunem, sa ne exprimam, sa actionam, sa manifestam si sa realizam cu curaj, ceea ce STIM ca e potrivit pentru noi ACUM.

Strabunii nostri sarbatoareau Solstitiul si venirea primaverii, primenirea pentru un an bogat in roade, plantarea semintelor si conectarea profunda cu natura Mamă, cu Pamantul, intr-o maniera de sarbatoare, de recunostinta si de onorare, scuturand vechiul, energia latenta de peste iarna, si permitand dar si atragand energii noi benefice fructuoase. In diferite culturi sau religii, primavara se impodobesc pomii cu oua pictate, cu panglici colorate, in intampinarea primaverii, si onorand renasterea.

Iar femeia la fel simte renasterea in interiorul ei, la fel ca in fiecare luna de ciclu menstrual, si de conectare cu ciclicitatea Lunii, a naturii, a anotimpurilor, indiferent daca este constienta de aceste aspecte sau nu. Este momentul sa incepem sa devenim costiente de ciclul nostru interior pentru autocunoastere, pentru a manifesta in vietile noastre cu usurinta tot ceea ce avem de implinit si de desavarsit ca si misiune personala, iar acest lucru il putem face doar incepand sa ne onoram feminitatea, eliberand blocajele care ne impiedica sa ne conectam cu energetica noastra feminina, si integrand toate aceste aspecte de crestere si de autocunoastere in vietile noastre. Femeia trezita in pantec, in simtire, in inima, femeia conectata cu ciclul ei menstrual si cu ciclicitatea Vietii, a Naturii, a Lunii, manifesta cu usurinta misiunea personala, si stie din interiorul care o ghideaza prin ciclul menstrual cand este momentul sa se odihneasca in energia ei, sa se conecteze cu fetita interioara, si cand este momentul sa manifeste, sa creeze, si sa duca la bun sfarsit proiecte incepute.

Altfel, actionand inconstient, sau neascultand ritmul interior si mesajele anotimpurilor ei interioare, are tendinta de a actiona constant din energie masculina, de a grabi lucrurile, de a forta, de a se frustra, enerva, obosi mental, fizic si energetic. Pentru ca ea mai mult FACE, decat sa FIE. Ea nu stie inca sau nu complet, sa FIE.

La fel ca Apa, femeia este curgere. Corpul uman este 85% apa.

Femeia este Pamant, Apa, Aer si Foc, insa elementele feminine sunt Apa si Pamantul, si daca nu are aceste elemente echilibrate, atunci poate intampina dificultati in viata ei.

Atunci cand elementul Apa este in dezechilibru, femeia are dificultati in:

- A-si asuma responsabilitatea

- Planul sexual (poate duce la frigiditate chiar, femeia incepe sa creada ca nu are nevoie de sex, ca poate trai si fara asta)

- Deconectare de emotiile ei, lipsa de control a emotiilor

- Nu atrage barbatii potriviti, sau nu reuseste sa mentina o relatie cu un barbat

- Lipsa de pasiune, in viata de cuplu si in proiecte

- Nu este conectata pe deplin cu planul divin, sacru, cu pantecul ei

- Nu are prea mare incredere in iubire, in barbati

- Legatura dintre placere si abundenta, este deconectata de ele, probleme la chakra a doua

- Nu stie sa-si foloseasca energia erotica pentru a aduce abundenta in viata ei

- Nu are incredere de sine

- Fuge de o relatie serioasa, de angajamente atat in plan profesional cat si personal

- Fluctueaza in privinta banilor, cand are si se ivesc situatii in care ii cheltuie pe toti cand nu are..

Echilibrarea acestui arhetip este extrem de importanta in vietile noastre, aducand dupa cum vedeti beneficii pe absolut toate planurile, si in toate aspectele vietii, atat in relatia cu barbatul, in relatia de cuplu, cat si in abundenta noastra financiara, dar si in emotii, angajamente, proiecte, energie erotica, sexuala si non-sexuala, incredere de sine, incredere in viata. Femeia invata sa fie curgere, sa fie femeia Apa echilibrata, sa curga ca apa, invata sa fie in flow, si sa permita ghidarea vietii.

Cu aceasta intentie minunata, va invit la un workshop experiential de doua seri, in care veti intelege:

- partea teoretica a acestui arhetip, Arhetipul Fecioarei, sau al Iubitei, sau al Fascinatoarei, fiecare dupa ce denumire l-a auzit sau il cunoaste. Vom intelege in prima seara absolut toate aspectele lui, ne vom deschide catre a intelege si accepta aceste informatii, tot ce tine de aceste aspecte, de Femeia Apa, de aspectul Primavara, de reinnoire, carei saptamani din ciclul menstrual apartine acest arhetip, si cum sa ne observam atunci corpurile, emotiile, energia, ce ni se transmite, in fiecare luna

- Partea practica din a doua seara, cu lucru energetic de curatare de vechi, si de integrare si activare a arhetipului Fascinatoarei (Fecioarei / Iubitei) pentru a face spatiu acestui proces de autocunoastere esential vietii in armonie, echilibru si energetica feminina

Acest worskshop face parte dintr-un proces mult mai complex de reechilibrare a energeticii feminine, si va va schimba perspectiva in atat de multe aspecte, va fi cu multe aha-uri de constientizare, pentru ca veti intelege de ce nu au functionat lucrurile pana acum cum v-ati fi dorit, si ati perceput mai mult lupta, fortare, incrancenare, frustrare, oboseala, neputinta poate, si procesul s-a simtit destul de dificil si anevoios. Cine va simti ulterior sa lucram individual sau in grup, si mai intens in acest proces, imi poate scrie in privat.

Daca simti chemarea Femeii tale Apa, si simti sa fii aici, scrie-mi in privat pentru inscrierea la acest workshop care iti va aduce raspunsul dar si solutii concrete si eliberari si echilibrari energetice, in privinta aceasta, pentru a permite curgerea de acum inainte in viata ta, cu toate aceste ustensile valoroase la indemana, stiind de acum ce ai de facut in procesul tau, cel putin in aceasta privinta.

Este esential sa integram toate aspectele arhetipurilor in vietile noastre, pentru ca fiecare dintre ele este extrem de important, fiecare dintre ele face parte din noi, chiar daca avem poate unul pregnant, pe care il simtim mai mult, insa ele sunt interconectate, sunt parte din noi si nu sunt despartite sau delimitate complet, se completeaza unul pe altul, de aceea este important sa incepem sa ne cunoastem cu adevarat corpurile, ciclul menstrual, si sa intelegem toate aceste aspecte esentiale despre energetica feminina.

Te invit cu drag si cu bucurie de conectare, pe tine, cea care simti chemarea!

Workshop-ul are loc cu participarea a minim doua femei.

Imi rezerv dreptul de a amana acest workshop, daca nu se strange numarul minim de persoane interesate.

Cost participare: 500 lei /persoana pentru intregul eveniment (2 seri)

Durata participare: cca 2 ore x 2 seri

Evenimentul are loc pe Skype, 21 si 22 martie incepand cu orele 19,30 ora RO

Evenimentul se inregistreaza.

Facilitator: Ely Curca, hipnoterapeut, terapeut metode samanice, ghid de feminitate, creatoare program de curatare si de vindecare a pantecului feminin My Womb, my Power, creatoare program de feminitate Femeia, Pantecul, Inima, Cantecul – Acasa la Femeia din mine!, autoare de carti motivationale, sustin femeia deschisa, constienta, asumata pe calea redescoperirii si echilibrarii energeticii feminine, sub toate aspectele ei.

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare