Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

ROOTS - femeia Pamant, Arhetipul Mamei, Ancorare, Luna Plina (workshop online 2 seri)

Scris: 2023-02-02 11:58:51 ROOTS - femeia Pamant, Arhetipul Mamei, Ancorare, Luna Plina (workshop online 2 seri)
Femeia, Mama, Arhetipul Mamei, Luna Plina, si elementul Pamant, radacinile, ce legatura exista intre toate acestea? Femeia, chiar daca nu este neaparat mama, este conectata prin energetica ei feminina, prin pantecul ei, prin radacinile ei, la pantecul, inima si radacinile Mamei Pamant.
Aici intervine Arhetipul Mamei, care nu are neaparat legatura cu mama in plan fizic, ci mai degraba cu grija pe care ne-o acordam noua insine, ca si femei. Are legatura cu Mama Primordiala, cu Viata, cu increderea in viata, cu grija fata de nevoile personale, cu faptul ca te simti sau nu inradacinata, ancorata in viata, sustinuta de viata, de Pamant, sau te simti dezradacinata.
Luna Plina de asemenea are legatura cu arhetipul Mamei si cu Pamantul, si nu intamplator am ales aceasta data pentru aceasta conectare profunda impreuna, dar si cu radacinile noastre, si cu arhetipul nostru interior Mama, pentru ca in aceasta minunata seara de 7 martie, este singura luna plina din luna martie, si mi-am dorit sa incepem primavara ancorate, bine inradacinate, cu energie debordanta si simtindu-ne bine sustinute de viata, de corpurile noastre, de Mama Pamant.
Luna Plina aduce cu sine faza ovulatorie a femeii, atunci cand creste nevoia ei de a oferi, dar si de a primi. Iar daca femeia este in dezechilibru fata de arhetipul Mamei, nu isi cunoaste corpul, nu asculta mesajele lui, nu se ingrijeste pe sine, are tendinta de a:

- se ingriji mai mult de ceilalti, decat de sine, ceea ce duce cu timpul la: asteptari, frustrare, epuizare, extenuare, nervozitate, agresivitate chiar, incarcare excesiva cu grijile si atributiile tuturor

- trata partenerul de multe ori ca pe un copil, comanda, tipa, da ordine, are asteptari, este dominatoare, cicalitoare

- nu pune energie in exterior catre relatii, pentru ca relatia cu interiorul este la fel

- dezechilibre mari fie in a renunta la ceva / cineva (atasamente puternice), fie in a duce la capat ceva

- lipsa ancorarii in societate

- nu duce la bun sfarsit proiecte

- nu isi asculta nevoile ei fizice

- deconectata de Pamant, de Pantecul ei, descentrata

Femeia atunci cand invata sa fie ancorata bine:

- se simte inradacinata, isi simte radacinile puternice, incepe sa si le vindece

- isi asculta din ce in ce mai mult nevoile personale, isi asculta corpul

- invata sa hraneasca sanatos interiorul, energetica ei feminina, pentru a oferi hrana sanatoasa, echilibrata ulterior si in relatiile ei

- invata sa lase ceva sa plece, sa zboare atunci cand este cazul

- este mult mai ancorata in societate

- simte apartenenta, sustinere

- incepe sa aiba incredere de sine, in creativitatea ei

- incepe sa fie mult mai sanatoasa si fizic, pentru ca incepe sa se ingrijeasca de corpul ei, de nevoile ei prioritar

- este mult mai vesela, mai relaxata, creaaza si finalizeaza proiecte

- se conecteaza cu dansul, cu voia buna, cu bucuria vietii, pentru ca incepe sa se prioritizeze, sa se pretuiasca pe sine

Elementele Pamant si Apa sunt elemente feminine. Femeia Apa si femeia Pamant fac parte din noi si ne ghideaza, indiferent ca suntem constiente sau nu de aceste aspecte. Este asadar extrem de important sa le constientizam, sa le integram in vietile noastre, si sa le echilibram, pentru autocunoastere, care ne va usura viata considerabil! Atunci cand Apa si Pamantul, dar si Focul si Aerul, dar acum ne referim la aceste doua aspecte sunt in dezechilibru ori pe plus, ori pe minus, femeia este indepartata de esenta ei feminina, de curgere, de usurinta cu care poate crea, de sexualitatea si de senzualiatea ei, de increderea de sine, are relatii dizarmonioase, disfunctionale atat in plan erotic, in planul cuplului, cat si pe plan familial cu copiii, familia de suflete, dar si in business, pe plan profesional. Daca simti ca te potrivesti descrierii, si simti aceasta chemare catre o cunoastere de sine mai profunda, te invit cu drag atat la acest eveniment cat si la urmatorul din aceasta luna, care vizeaza femeia Apa, curgerea, flow-ul, usurinta de a mterializa, ele sunt strans legate, si esential de integrat, ambele. Intelegerea si echilibrarea arhetipurilor fac parte dintr-un proces mai complex de reechilibrare feminina, de reconectare cu energetica noastra feminina, asadar daca simti ulterior chemarea catre un proces si mai complex, mai de durata, personalizat, individual, sau de grup, te rog sa imi scrii in privat.

Cum se desfasoara acest workshop?

- Online
- 2 seri (7 si 8 martie – ce cadou mai frumos de atat iti poti oferi?)
- Pe Skype, se va inregistra
- Prima seara, explicatii detaliate despre elementul Pamant, conectarea femeii cu Pamantul, radacini, aportul pe care il aduce acum Luna Noua, despre Femeia Pamant, arhetipul Mamei, umbre, si despre cum putem transforma aceste umbre, in darurile noastre minunate

- Seara a doua, de conectare si lucru energetic, de curatare a spatiului si creare de spatiu curat, liber, amplu, in vederea integrarii si echilibrarii elementului Pamant, si a arhetipului Mamei, pentru a ne sustine pe mai departe in a ne observa in fiecare luna de ciclu menstrual, prin acest element.

Durata: cca 2 ore x 2 seri (cate 2 ore pe seara aproximativ, poate si ceva mai mult..)
Investitia ta in autocunoastere si echilibrare: 500 lei
Inscrierile se fac in privat, cu confirmarea de participare, pe messenger, sau la email: elytherapyhealing@gmail.com unde vei primi si detaliile de plata

De ce anume ai nevoie?

- Deschidere, curiozitate, voie buna, asumare a procesului, cooperare in privinta ghidarii, apa, spatiu in liniste
Pentru participarea la ambele evenimente, primesti un discount de 15% la pachetul de 2x evenimente, scrie-mi despre acest lucru te rog in privat.
Daca vrei sa te intelegi mai bine pe tine insati, sa te deblochezi, sa te echilibrezi, si sa incepi sa ai grija de tine in moduri in care nu ai mai facut-o pana acum, iti recomand din inima aceste evenimente care fac parte dintr-un program, si sunt extrem de accesibile si in acest format, usor de inteles si de asimilat, in format prezentat structurat pe platforma Skype, colorat, extrem de placut, frumos nuantat pentru intelegere, in plus, incursiunea energetica minunata, toate iti vor ramane si le vei putea relua ori de cate ori vei simti, pentru a asimila extrem de bine aceste concepte. Iti garantez ca iti vor schimba viata, pentru ca nu este magie, este pur si simplu cunoastere de sine la modul cel mai profund si mai intim al naturii tale feminine, care daaa, ea este magica, si te vei readuce pur si simplu inapoi, in MAGIA TA CREATOARE!

Facilitator: Ely Curca, hipnoterapeut, terapeut energetic, creatoare program de vindecare a pantecului My Womb, my Power, si creatoare a programului de feminitate Femeia, Pantecul, Inima, Cantecul - Acasa la Femeia din mine, autoare de carti motivationale, ghid de pantec, menstruatie contienta, feminitate, in sustinerea femeii pentru a se reconecta cu energetica ei feminina, cu magia ei interioara.

Te astept cu drag si o bucurie de conectare, fantastice! Ely

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare