Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Elibereaza-i pe cei care nu te mai sustin, redevino liber!

Scris: 2023-02-02 11:26:27 Elibereaza-i pe cei care nu te mai sustin, redevino liber!

Lasa sa plece oamenii care nu te mai sustin in a atinge binele tau cel mai inalt, care nu te sustin in cresterea ta! Lasa-i sa pelce pe cei de la  care simti constant energetic si fizic sageti ale invidiei, si pe cei care nu mai rezoneaza cu tine.

Lasa-i sa plece pe cei care simt constant ca nu tin pasul cu tine, ca sunt intr-o competitie cu tine, si se lamenteaza continuu, pentru ca asta vor face tot timpul, iar pe tine asta te va epuiza. 

Lasa-i sa plece pe cei care iti transmit verbal ceva, dar de la care tu simti in mod repetat de fapt altceva, dar nu au curajul de a-si asuma ceea ce gandesc cu adevarat despre tine. 

Lasa sa plece oamenii care te  fac sa te simti vinovat pentru nefericirea, neasumarea, incetineala lor, pentru lipsa lor de actiune, sau de progres. 

Lasa-i sa plece pe cei care te-au tradat nu dintr-o ratacire, ci din faptul ca sunt extrem de frustrati si de manipulatori, de invidiosi, si nu te sustin pe calea ta, ba din contra iti fac rau barfind si mintind despre tine. Acestia sunt cei mai de compatimit, pentru ca ei sunt cei mai departe de sufletul lor, si de iubirea de sine. 

Lasa-i sa plece pe cei pe care ii prinzi in mod constant cu minciuni.

Dar si pe cei care isi barfesc constant prietenii la tine, pentru ca exact asa fac si cu tine!

Ei, cu siguranta sunt oameni care ti-au tinut oglinzile. Si da, ai ce invata de la ei, mai ales despre a integra aceste parti in tine. Insa, cand simti ca le-ai integrat, iar ei sunt in acelasi stadiu, iar diferenta de rezonanta dintre voi este evidenta, lasa-i sa plece!

Trimite-le iubire, ureaza-le bine pe calea lor, achita-ti datoriile, si inchide si sigileaza aceste bucle nebenefice pentru tine, pentru evolutia ta ca Suflet.

Pentru ca, atunci cand ii lasi sa plece, mai ales cu intentionalitate, constient, eliberandu-i si eliberandu-te, Universul iti trimite un mesaj. Universul, Sufletul tau, au pregatit pentru tine o noua etapa in evolutia ta! Noi oportunitati se ivesc, noi usi se deschid, noi oameni minunati apar in viata ta, gata sa creada in tine, sa te sustina, sa iti fie alaturi, asa cum si tu, lor!

Draga OM, nu tine oamenii agatati de tine, si nu te agata de ei! Lucruri minunate se intampla cand inveti sa lasi sa plece, chiar daca mintea percepe ca intreaga ta lume se zdruncina, chiar daca totul se simte in miscare, ca un castel din joc de carti! Atunci, Sufletul preia fraiele si te ghideaza pe noua ta cale! 

Doar, let it go! Lasa-i sa plece! Lasa sa curga totul, cu râul! Poate va veti mai intalni, sau poate nu. Viata stie, tu doar da-ti voie sa te lasi suprins de Viata! Viata te iubeste! 

Te rog, iarta-ma

Ma iert si eu la randul meu

Te iert!

Iti multumesc

Ma iubesc

Te iubesc

Ma eliberez

Te eliberez! 


Sa va fie de folos! 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare