Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Elementul Aer, Masculinul si asumarea in relatii in perioada care urmează

Scris: 2023-11-03 16:27:51 Elementul Aer, Masculinul si asumarea in relatii in perioada care urmează

După un an atât de intens, cu multe profunzimi, cu multă muncă cu sine ce s-a simțit copleșitoare uneori, un an cu siguranță destul de provocator și de obositor, dar și cu multe daruri zic eu, vine din Univers mesajul pentru noi acum, că vine și răsplata muncii noastre profunde și asumate!

Ce înseamnă acest lucru?

Simt că perioada care urmează este mult mai aerată, mai aerisită. 

Elementul Aer, Eterul, Tatăl Aer și bunicul Vânt cum ii spun samanii, ne susține mult mai simțit acum.

Aerul este element masculin. 

Atunci cand elementul Aer este in echilibru, începem sa incorporam magia și unicitatea propriei amprente a Sufletului. 

Ne conștientizam din ce în ce mai mult puterea interioară, dorința, asumarea, forța interioară de a ne crea viața pe care ne-o dorim, dar și influența în relația de cuplu prin acceptarea acestei forte interioare.


Pentru că Aerul ne aduce spațiu pentru a gândi cu claritate, pentru a simți ceea ce ne transmite sufletul, pentru a începe sa ne ascultam fiecare ritmul interior propriu.


Ne aduce spațiu să ne dăm voie să respirăm între proiecte, între procese, să ne eliberăm de sufocarea interioară, să lăsam cu și mai multa ușurință sa plece, să se incheie relatii, proiecte care nu ne mai susțin. 


Aerul în echilibru in relațiile de cuplu deblochează stagnarea, neasumarea în relații, neimplicarea emoțională, dar și sexualitatea. 

Ne aduce mult mai aproape în cuplu de a trai o sexualitate sănătoasă și asumată, mai echilibrată, iar noi ca femei reușim sa reactivam în bărbat latura sa sensibilă, protectoare, asumată, deschisă către a primi și a oferi.


Cum putem face acest lucru?

- asumându-ne noi însene natura feminină si propria sexualitate

- echilibrand energia masculină interioară

- eliberand perceptii eronate, dureroase, dezechilibrate despre masculin cu care am venit din perioada patriarhala și care ne-au afectat pe toți, femei și bărbați deopotriva,  implicit relațiile de cuplu, si relațiile cu copiii.

- deschizându-ne către a învăța să oferim, să primim, sa cerem, sa ne alegem pe noi însene 


Un bărbat mai conectat la emoțiile lui se arată la orizont, iar voi cele care lucrați conștient cu voi, îl percepeți deja. 


Aerul aduce noutate, aduce jucausenie și prospețime.

 La fel cum foarte bine Vantul și curăță sau aduce "praf în ochi" uneori, tocmai pentru a începe sa vedem imaginea de ansamblu, tocmai pentru a ne detașa de peisajul deja știut de minte, si tocmai pentru a închide ochii în acele momente,  și a ne întoarce cu atenția în inimă, acolo unde sunt toate răspunsurile.


Acolo unde blocam aerul, putem susține relatii mai mult mentale și intelectuale decât conectare emoțională autentică, mai mult rigiditate în gândire, superioritate din ego, și blocaje sexuale și emoționale. 

De asemenea,  relațiile pot fi bazate mai mult pe factori materiali, pe a avea, a face, pe a întreține casa, familia, copiii, pe conectare mentală și materială mai mult.

Acest tip de relație devine cu timpul mai mult o închisoare decât o oportunitate de creștere împreună. 


Alături de un partener alături de care ne dăm voie să simțim această fluiditate, acest spațiu, Aerul - în relație, avem acum ocazia de a duce relația de cuplu la nivelul următor! 


Incep astfel să se transforme și relațiile cu copiii. 

Dinamica relatiilor se schimbă prin propria noastră schimbare, prin schimbarea percepției asupra masculinului și femininului, asupra controlului și flexibilității, asupra Abundentei Vieții. 


Îți este de folos această canalizare si transmisie a informațiilor despre perioada care urmează? 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare