Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Initierea Sufletului, cum se simte in planul fizic?

Scris: 2023-08-23 12:53:01 Initierea Sufletului, cum se simte in planul fizic?

Nu esti nebuna(a)! Și nici nu mori acum... cel puțin nu fizic, deși așa se simte. 

Ce sunt si cum se simt initierile sufletului?

V-am vorbit adesea în anii aceștia ai mei de muncă cu sine despre inițieri spirituale prin care tot trec, și vreau sa va aduc perspectiva proprie despre acest aspect. Poate vă întrebați ce sunt aceste inițieri?

Mulți oameni cred că este necesar să fii neapărat în jungla sau in fața unui mare maestru, care îți pune mâna pe cap dandu-ti binecuvantarea lui că poți fi healer, și gata, ești unul! Sau că mergi si experimentezi plante sacre, și întreaga ta viață se schimba, și vii sa schimbi lumea. 

Nimic mai fals după parerea mea și nu doar parerea mi-o exprim aici, dar mai ales experientele personale din acesti ani. Pentru că intr-o astfel de perioada sunt chiar acum, din nou, nu stiu pentru a cata oara.

Evident că initierile nu exclud un maestru sau mai mulți, ba este chiar necesar să accesezi ajutor și ghidare în perioadele de salt major în conștiință, nu exclud nici calatoriile în jungla. Doar că nu despre asta este vorba. 

Initierile ne vorbesc despre transformarea de sine, despre a transcede vechiul si a îmbrățișa noul. Care nou? Noul tu!  Calatoria are loc așadar în propria-ti junglă, în propriul iad. Acolo am fost zilele astea și, după zile si nopti de zbatere, urlete, plâns, letargie, dureri fizice, mentale și emoționale, am scos și încă scot la suprafață din propriul iad piesele mele lipsa, pe care le curat, le vindec, alchimizez, și le aduc înapoi acasă pentru a-mi reaminti și a-mi lua în primire Mareția. 

Pentru a trece prin aceste inițieri este nevoie de deschidere și de asumare. Si odată ce ti-ai asumat răspunderea pentru viata ta, pentru propria metamorfoza, vor veni astfel de episoade.

Am murit de cateva ori pentru a renaste! Și o voi mai face.

 Totul incepe din planul fizic, cu oameni ca și tine, si cu situații bulversante, dense, confuze, dureroase, din care nu știi cum sa mai ieși, care îți par un coșmar, sau ireale, până la somatizari puternice în corpul fizic. 

Dacă te deschizi către adevarul inimii si al sufletului tau, și îți doresti să înțelegi și sa transcezi aceste episoade, esti purtat prin niște incursiuni interioare și prin niște locuri din tine percepute și în viata fizica ca fiind iadul de multe ori, pentru că nu mai stii cum sa iesi de acolo.. pana cand esti pregătit sa stii.  Esti pus în fata unor situatii în viata umana cărora simti ca nu le mai poti face fata și pe care nu le intelegi, și iti vine să urli în tine.. și nu doar iti vine, chiar urli în tine si în afara ta. De acolo incep niste zile puternice, si vei fi purtat prin locuri din tine, traume și emoții de care fugeai. 

Ce te indrum sa faci in astfel de zile initiatice?

- sa te odihnești mult, sa te hidratezi, să dormi cât de mult îți cere organismul

- sa eviți pe cât posibil contactul cu oameni care te trigger-uiesc și cu orice înseamnă vibrație joasă 

- sa stai cât mai în liniște și în introspecție tu cu tine deschizându-te din ce în ce mai mult către răspunsuri și către adevărul sufletului tău 

sa soliciti ajutorul unui ghid de suflet! ( extrem de important cand simti ca nu poti singur(a)

Cu cât lucrezi mai mult cu tine și primești tot mai multe inițieri, cu atat înveți să le percepi ceva mai ușor, cel puțin la modul de încredere în corpul tau, de conectare cu el intelegand ca Sufletul trece prin niște transformări și lucrari profunde și corpul somatizeaza.

 Înveți să le accepți și sa te deschizi mai mult, pentru ca deja înțelegi și știi ca vin cu multa transformare, cu multe daruri, chiar daca treci prin iad la propriu și la figurat. 

Cu cât treci mai des prin inițieri, cu atât inveti sa simti mai clar, mai subtil energii, ghidarea si fiinte de lumina care te sustin, incepi să simți că nu ești singur, și cu timpul să te deschizi cu încredere către a primi suport, pentru un proces mai lin. Se simte atât de bine această susținere! Poate fi neamul tau după ce îți vindeci rădăcinile și îți echilibrezi relația cu arborele tău genealogic și îi onorezi, pot fi doar femei din neam, pot fi maeștri ascensionati, samani, alte categorii de healeri cert este că percepi și simți cu timpul totul la nivel mult mai subtil. 

Simți sa stai mai mult în tăcere în timpul acestui proces și după el, si cat mai retras de oameni, și este de preferat sa faci asta si sa eviti agitatia exterioara, pentru că doar în acest mod afli raspunsuri, si permiți sa se aseze tot acest proces, cu claritate. Pot fi zile, sau săptămâni. 

Primești mesaje subtile din Univers de la Ființe si energii care scot la suprafață blocaje sau traume mari, vechi de sute sau mii de ani, care le fac pe cele actuale sa para mici copii. Totul este pentru Reîntregirea în Ființă. Totul este pentru a readuce înapoi părți și DARURI renegate. Totul este pentru a-ți asuma MĂREȚIA. In planul fizic ne sunt trimise ființe, situații și evenimente în viața noastră care să ne scoată la suprafață ceea ce avem de curățat, blocajele, traumele, ceea ce ne ține magia blocată. Nu uita, ei toti îți sunt profesori! Ei toti te susțin in acest proces, prin toate aceste provocari! Le vei mulțumi după furtună.  

In timpul unui astfel de proces eu imi reactivez daruri și abilitati renegate, unele de sute de ani poate mai mult. 

 La mine procesul este sustinut de clarsimtire, clarvedere, si intuitie puternica și merg cu ușurință în regresii in experiențe avute. 

Asa incat ceea ce vad și simt este profund până la trist și dureros și la fel se simte și în planul fizic: bulversant și dureros mental și emoțional aici printre oameni. Dar acolo ajung la #cauza, la #rădăcină. După asta, simt că părți din mine s-au întors acasă. Este o purificare interioară și mai profundă. 

După acest proces mai ales daca alegi suport si ghidare, ca sa il parcurgi mai usor, au loc echilibrari și înțelegeri și claritate multă în planul fizic, dar și la nivel interior,  și ceea ce părea furtună în deșert devine de un calm parcă de neimaginat pentru minte. Pentru că oamenii aceia ne-au fost suport prin provocări în acest timp pentru a înțelege și accesa aceste spatii, pentru a accesa ulterior darurile. 

Aceste inițieri nu sunt ceva de luat în joacă și nici ceva usor. Poate cu timpul devin ceva mai confortabile, sau pur și simplu percepția,  rezilienta, înțelegerea din spatele lor, toate susținerea primita, fac sa le parcurgi cu ceva mai multă ușurință. 

Intoarcerea la Sine cel adevărat, a muri pentru a renaște de câte ori este necesar, este dovada de mult curaj si de multă asumare. Pentru că altfel poți percepe doar blocajele, doar zbaterea, suferința, și rămâi acolo, nu o parcurgi, nu o contii, fugi de ea sau incerci sa trisezi,  să treci pe langa, sa gasești scurtaturi.  Și nu merge asa.  

A parcurge episoade inițiatice nu este nici ceva de care să fugi, nici ceva de blamat nici de laudat, este parte din propria munca interioara, din propriul proces, după care aduci ulterior darurile tale în lume. Pentru ca darurile tale sunt pentru oameni, și pentru suflete. 

Sper să iti aduca claritate aceste impartasiri atat în viața ta, cat și pentru a ințelege oamenii care parcurg aceste procese.

Fie ca Blandețea, Compasiunea, si Gratia să ne calauzească pasii! Cum se simt la tine aceste perioade initiatice? Scrie-mi un email, astept cu drag impartasirile tale: elytherapyhealing@gmail.com 

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare