Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Oglinzile eseniene pe scurt, lucruri esentiale

Scris: 2022-10-04 23:44:34 Oglinzile eseniene pe scurt, lucruri esentiale
1. Ceea ce vezi în exterior, îl conții Întrebare principala: ce din mine a atras aceasta situație? Exemple: când vezi victime în jurul tau, ești și tu o victima într-un anume fel. Cand vezi oameni slabi în jurul tau, exista slabiciune și în tine. Când vezi nedreptate, conții nedreptate (rana emoționala) 2. Atragi ceea ce judeci Întrebare principala: ce judec eu în legatura cu aceasta situație / persoana? Exemple: când vezi iresponsabilitate în jurul tau, critici iresponsabilitatea Când vezi lipsa de educație, de bun simți, critici lipsa de educație / bun simț Când vezi oameni vulgari, critici oamenii vulgari Oglinda 3 - Ți se arata ce ai pierdut Întrebare principala: ce din mine dorește sa fie întregit? Exemple: Când ai o atracție deosebita fața de copii fericiți, recunoști inocența ta pierduta Când admiri o persoana independenta, recunoști lipsa ta de încredere în tine și respect de sine. Când vezi un om cu demnitate și te simți atras de el, recunoști demnitatea ta pierduta Oglinda 4 - Ți se arata ceva uitat
Întrebare principală: Ce am uitat, și simt nevoia sa umplu? Exemple: Când se repeta tiparul unor relații, reflecta o lecție neînvațata / uitata / neterminata Când se repeta evenimente în viața ta, fara a avea legatura cu viața curenta, este o lecție / iubire uitata la reincarnare Când ai o dependența de ceva anume, în spate sta un gol interior ce se vrea umplut. Oglinda 5 - reflecta comportamentul parinților Întrebare principala: ce regasesc din mama și tata în mine / persoana din fața mea? Exemple: Când ne casatorim, alegem pe cineva cu aspecte ale părinților noștri, pentru a ne vindeca relația cu ei. Când întâlnim situații care scot la suprafața aspecte ale parinților ce le conținem, și este necesar sa le vindecam. Când vedem în alții aspecte ale părinților noștri și este necesar sa iertam parintele respectiv, sa vindecam relația cu acesta. Oglinda 6 - Reflecta tot ce ai condamnat la tine și ai reprimat
Întrebare principala: Ce nu vreau sa recunosc ca fiind parte din mine? Exemple: Când alegem un partener care oglindește fix ce ne deranjeaza la noi, cum ar fi critica. Când întâlnim situații care reflecta aspecte pe care noi le-am reprimat, cum ar fi hoția. Când suntem puși în situații de a scoate ceea ce nu recunoaștem la noi, cum ar fi minciuna. Oglinda 7 - Reflecta tot ce crezi tu despre tine, conștient sau inconștient
Întrebare principala: ce spune aceasta situație despre mine? Exemple: Când avem situații de umilire, denota reflecția faptului ca nu am respect fața de mine. Când nu am pe nimeni în jurul meu care sa îmi ofere iubire, denota lipsa iubirii de sine. Când suntem în grupuri / anturaje unde suntem dați la o parte, denota faptul ca noi nu ne acceptam pe noi înșine.

A fost destul de simplu de inteles si de aplicat in viata ta acest rezumat al oglinzilor, pentru tine?

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare