Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Povestea mea nu sunt eu!

Scris: 2024-05-16 19:03:43 Povestea mea nu sunt eu!

Conform psihiatrului Carl Jung, realitatea este o proiectie a tuturor partilor din noi, pe care le-am renegat; intunericul din noi, partile noastre tradate, umilite, rusinate, cele pe care le-am urat, cele agresive... Dar tot acolo se afla frumusetea si puterea noastra!

Atunci cand devenim martorii acelor parti, suntem stapanii povestilor vechi despre noi, iar ele nu vor mai decide asupra vietilor noastre, asupra a cine ne dorim sa fim.

Vom deveni stapanii propriilor vieti, alegând constient.

Incepem sa ne reamintim din ce in ce mai multi, si mai mult, cine suntem, si pentru ce suntem aici. 

Facem pasi hotarati si asumati in a vedea si simti dincolo de trauma ancestrala, dincolo de tiparele si trauma colectiva.

Simtim chemarea interioara puternica, in a activa partile uitate si renegate din noi, in a le aduce in lumina acceptarii, a iubirii, in lumina unei noi constiinte. 

Pentru ca tot Carl Jung cred ca a fost cel care a afirmat faptul ca nu putem transforma ceva, din aceeasi energie din care s-a format. Iar eu sunt complet de acord, si cred ca si voi. 

Avem nevoie de o noua constiinta, avem nevoie de salturi in constiinta, avem nevoie sa ne integram fricile si toate umbrele, si sa ne asumam lumina, stralucirea, puterea, pentru a face aceste salturi, si pentru a primi si accepta darurile noastre interioare, primite prin forta vitala, prin ancestralitate, prin neam, din Sursa a tot ce este, de la Mama Pamant...

Ne reamintim ca nu suntem singuri!

Accesam si primim viata organica, viata vie, adevarata, deconectandu-ne tot mai mult de la cine am crezut ca suntem; destructuram vechile structuri; ne dezidentificam de cine ni s-a spus sau am crezut ca suntem. Renuntam la vechile tipare disfunctionale, si alegem sa traim viata in libertatea alegerii de sine! Onorând radacinile, neamul, pe mama, pe tata, primim darurile vietii prin ei. 

Astfel, reactivam in noi reamintirea! 

Ne reamimtim puterea, alegem constient sa ne scriem propria poveste de acum, sa rescriem vechile povesti!

Dupa renegarea religiei, in era spiritualitatii, acesta este pasul care pare inapoi, dar de fapt nu il simt a fi inapoi. Este pasul care ne intoarce la a ne da voie sa fim sustinuti, ghidati si ajutati, insa dintr-o alta energie acceptam si ne dam acum voie!

Nu este energia neputintei si a victimei, este o energie de asumare a puterii interioare, de reconectare cu dumnezeu interior, cu natura sacra, cu ancestralitatea, cu Universul interior si exterior, cu puterea interioara, dintr-o noua stare de constiinta, care ne reaminteste si ne permite sa ne deschidem cu incredere din inima catre a simti si permite SUStinerea! 

Suntem sustinuti si ghidati, avem o intreaga echipa energetica de sustinere, care nu poate interveni in liberul nostru arbitru, dar care ne ghideaza subtil. 

La fiecare simtire,  subtilitate, mesaj de a fi undeva, de a crea ceva, de a-ti asuma ceva, raspunsurile sau îndemnurile la o intrebare de-a ta, acolo se afla o ghidare de la spiritul tau, si de la echipa energetica ce te sustine aici.

Iar cu cat integram mai mult fricile, temerile, umbrele, cu cat acceptam intunericul ca facand de asemenea parte din noi, si nu blamandu-l ca pe ceva din exteriorul nostru, care ne vrea raul, cu atat ne deschidem si mai mult inimile si simtim cu mai multa usurinta ghidarea. 

Iar ghidarea si sustinerea sunt aici pentru noi in permanenta si vin catre noi atunci cand ne deschidem sa le primim, sa le receptam, sa le simtim si sa le acceptam. 

Atunci totul devine si se simte cu mai multa usurinta, pentru ca renuntam la controlul egotic, mintea fizica nu mai este la conducere, si permitem ghidarea sufletului. 

De acolo, si doar urmând pasii ghidarii ce o primim, putem transforma. 

Cum simti tu, toate acestea? Cum alegi tu sa iti rescrii povestea? 

Unde te identifici inca cu povestea parintilor tai, sau cu cine ti s-a spus, sau ai crezut ca esti?

Unde te identifici inca cu povestea si cu greul neamului tau?

Te mai sustin ele cu adevarat?

Daca nu, poate este momentul sa renunti la ce ai crezut despre toate acestea, si sa iti scrii propria poveste!

Paginile albe nescrise ale cartii vietii tale, te asteapta!

Daca simti ca te cheama o calatorie in Akasha sufletului, acolo unde sunt inregistrarile sufletului tau, si de unde poti alege sa transformi, si poti alege cine esti tu de fapt, si poti alege sa te realiniezi cu sufletul tau si cu calea lui, scrie-mi pentru o programare.


Cu mare drag de noi, inimi si suflete impreuna, Eliza - ghidul tau energetic si emotional 


Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare