Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Rugăminte către Suflet

Scris: 2021-07-26 10:44:51 Rugăminte către Suflet

Suflet pur, suflet naiv, suflet care se lasă sfărâmat în bucățele și împrăștiat prin lume, prin lumi, dacă nu avem grijă de el... de ce anume ai tu nevoie, pentru a rămâne întreg, pentru a te simți protejat, pentru a te simți în siguranță, pentru a nu te mai lăsa păcălit, pentru a nu mai simți nevoia să pleci?

Ai acceptat să vii aici, mânat de îndemnul purității tale, mânat de dorința de a schimba, de a ajuta, de a susține, de a experimenta, de a evolua tu însuți! Dar ai pierdut din vedere un amănunt important, și anume, faptul că totul este un proces complicat în care vom uita cine suntem, și astfel totul va fi infinit mai greu decât ai anticipat. Și ai mai omis faptul că s-ar putea să fi păcălit, și prins în iluzii... Și ai fost, și cât de mult... 

Ce așteptări ai tu de la tine, suflete? Ce așteptări ai de la spiritul tău, al nostru?

Trimite mesajul cu blândețe, dar cu fermitate, și el va fi perceput, iar tu vei fi auzit, simțit, și te voi face să simți că ești cel mai important pentru mine! Te voi face să simți că contezi, te voi asculta și îți voi urma îndemnurile, îți voi asculta rugămințile, și împreună vom fi de acum, și împreună ne vom urma calea și destinul, și împreună vom reuși acest traseu al evoluției și al experimentării!

"Transform timpul de așteptare, în stare de prezență! "

Sunt aici acum pentru tine, Sufletul meu! Iartă-mi ignoranța și nepăsarea, iartă-mi perioada de rătăcire, așa cum și eu ți le iert ție!De acum, ne unim împreună în spirit, în trup, în minte și în inimă, și împreună vom fi în această viață, pe tot parcursul ei, împlinind planul inițial, în iubire!

Sunt aici pentru tine de acum să te ascult, să te îmbrățișez, să îți spun cât de important, de frumos, de valoros ești, cât de unic și de perfect ești!

Mă bucur atât de mult că te-am recuperat! Să nu te mai pierzi, să nu te mai lași păcălit, lasă-te ghidat de acum înainte de Spiritul nostru, conectați împreună cu Sursa Reală Supremă Creatoare. Nu te voi mai lăsa să te simți singur, să te pierzi, sau să simți nevoia să pleci. Nu voi mai permite să te simți altcumva decât special, unic, și permanent vom rămâne conectați la Marele Spirit.

Întoarce-te la mine Sufletul meu, și adună și ultimele bucățelele care lipseau, curăță-le cu energia pură, curată, neutră infinită a Sursei Supreme Primordiale, și adu-le cu tine, și acceptă să se unească toate cu tine, și să rămână împreună de acum, și etern!"
Și astfel întreg procesul, pas cu pas va fi o trăire conștientă, în acord cu natura vibrantă și cu bătăile inimii, în acord cu sufletul și cu dorințele lui, în acord și conform cu planul divin.

Așa este, așa să fie!

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Alte Postări

Căutare