Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Tradarea doare - eveniment de lucru energetic, eliberare si echilibrare a ranii de tradare

Scris: 2023-02-02 16:40:02 Tradarea doare - eveniment de lucru energetic, eliberare si echilibrare a ranii de tradare

Nu poți respira.

Totul se simte ca un vis urât. Parcă ar fi un coșmar. Cum este posibil ca viața pe care ai cunoscut-o, să fie o astfel de minciună? Cum a putut soțul / soția / prietena / sora, cei cărora le-ai dedicat clipe, ani, timp, energie, iubire, să te rănească în cel mai profund mod posibil?

Vrei să plângi. Vrei să țipi. Vrei să te ascunzi.

Simți să vorbești cu cineva, dar în cine poți avea încredere? Ar înțelege chiar și cei mai apropiați prieteni ai tăi? Unii îți vor spune să pleci. Dar nici nu-ți poți imagina asta acum. Dacă ruptura s-a produs deja, nu știi cum va fi viața ta, de acum... Fiecare om isi aduce propria perspectiva, din proriile rani nevindecate inca. In cine sa te increzi? Te mai poti increde in cineva? De ce a venit tradarea asta in viata ta? Tu nu ai tradat pe nimeni niciodata! Sau daca ai facut-o, este vorba de plata din Univers?

Este ceva preluat din neam? Ce pot face eu, pentru a nu mai simti aceasta durere, aceasta dezamagire, si pentru a avea din nou incredere.. in mine, in viata, in oameni, in barbati? Pentru a nu se intampla din nou?

Draga mea, sunt aici. Nu esti singura! Stiu cum se simte aceasta durere. Si, daca esti o femeie constienta, si stii cate ceva despre ranile emotionale, stii deja ca experimentezi rana de tradare, si ca, pana cand nu o vei echilibra, vei repeta in viata ta aceleasi tipare, sub diverse forme, sub forma unor alti si alti oameni, sau prin aceeasi oameni...

Te invit asadar cu bucurie de conectare si de lucru impreuna, intr-un eveniment de cca 2 ore, in care vom vorbi despre aceasta rana, si ne vom deschide catre partea a doua de lucru si ghidare, in care:

- vei vedea si intelege ce inseamna aceasta rana pentru tine, si de unde o ai

- vei vedea daca este mostenita, si vei vindeca atat cat esti acum pregatit

- vom lucra pe tradarea de sine

- conectare cu parintii, cu neamul, curatiri intense

- tradarea fata de neam, si a neamului fata de tine

- tradarea mamei, tradarea tatalui

- ce ai preluat, si ce este al tau, eliberari

- echilibrare energii, perceptii

- tradarea fata de propriul corp

- tradarea de mama, de tara, de pamant

- eliberari traume de la fosti parteneri

- eliberare de atasamente si stringuri energetice fosti parteneri, atasamente de a experimenta repetat aceasta rana

- eliberare programe mentale de suferinta, de nemerit

- activare stima de sine, respect de sine

Lucrul este energetic, sub ghidarea mea, pentru ca din planul energetic coboara toate ce le simtim, percepem, si manifestam in planul fizic. Odata ce curatim si eliberam planurile energetic dar si pe cel mental, lucrurile se aranjeaza in mod favorabil si in planul fizic in mod natural si cu usurinta.

Evenimentul are loc pe Skype

Durata: 2 ore

Participarea ta implica contributia de: 300 de lei

Evenimentul se inregistreaza si iti poate ramane pentru a-l repeta.

Imi rezerv dreptul de a amana evenimentul din motive personale.

Evenimentul este in stilul meu personal, cu bol tibetan si toba samanica, o calatorie experientiala in ranile tale, in adancul tau, pentru a ajunge la lumina ta autentica.

Facilitator eveniment: Ely Curca, femeia medicina, ghid in stil samanic, hipnoterapeut, terapeut energetic, autoare carti motivationale, creatoare program de curatare si vindecare a pantecului, si program de feminitate, ghid pentru femei (si nu numai) in regasirea de sine, echilibrare energetica, echilibrare perceptii si traume emotionale, incursiuni si calatorii in pantec, in arbore, in neam, si o multime de alte lucruri minunate pe care ghidarea mi le aduce in cale pentru femeile constiente, asumate, deschise si hotarate.

Inscrierea este valabila DOAR IN PRIVAT, sau la email: elytherapyhealing@gmail.com

Evenimentul are loc cu minim 2 suflete.

Va astept, cu bucurie de conectare, si cu deschidere catre echilibrari minunate, care va vor aduce multe beneficii in relatiile cu cei din jur, cu partenerul, cu prietenii, dar mai ales, cu voi insiva!

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare