Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Blog / Postare

Ziua Internațională a Mamei Pământ 22 aprilie

Scris: 2021-08-01 01:41:04 Ziua Internațională a Mamei Pământ 22 aprilie

Dragă Mamă,

Credeai că am uitat de tine? Suntem cu toții aici, noi, copiii tăi iubitori și iubiți... iubiți de tine necondiționat și etern, deși noi te rănim de multe ori. Dar tu, ca o mamă bună, ne ierți de fiecare dată.
Îți urăm cu bucurie și emoție de ziua ta, Mamă Pământ, să-ți curgă râuri de abundență, să-ți fie frecvențele pe culmile cele mai înalte mereu, pântecul să-ți fie roditor, iar păsările să îți cânte infinitul și dorul! Soarele să-ți mângâie fața, ploaia să-ți ude obrajii, vântul să împrăștie în zare al tău parfum, valurile înspumate să-ți curețe neliniștea, iar stâncile ascuțite să-ți proclame semeția!

Ne-ai dăruit atât de multe! Ai creat pentru noi anotimpurile, aceste zâne magice cu miros de tei și trandafiri, cu rouă în păr, și parfum de gheață, pentru a ne învăța să ne bucurăm treptat de minunile tale. Iar noi în schimb, ce facem? Ne dorim să trecem mai repede peste un anotimp sau altul, invocând motive puerile. Nu am învățat să ne bucurăm de ceea ce ne oferi, nici pe departe. Ne cerem iertare acum pentru nerecunoștința noastră.
Ai creat o lume vie magică pentru noi, odată cu crearea naturii. O lume sub apă, și o lume la suprafață, opere de artă desăvârșite, până în cel mai mic detaliu.
Veșnicia și măreția ta, sublimul tău vibrațional, sufletele care te animă, energia ta verde, capacitatea ta imensă de regenerare, toate acestea te fac să meriți admirație și respect. Tu, Páchá Máma grațioasă și vindecătoare, autentică, puternică, dar în același timp fragilă...
Conexiunea noastră cu pântecul mamelor noastre denotă profunda conexiune cu pântecul mamei energie, cu energia planetei, cu pântecul Mamei Pământ. Pentru că legătura dintre o mamă și copilul ei este una de neegalat, incomparabilă, incomensurabilă.

Roua dimineților tale verzi, inima ta de smarald, copacul sacru păstrător al istoriei vieții, al tainelor toate, al suferinței și al vindecării, toate acestea fac parte din tine, și din noi. Pentru că noi suntem parte din tine, iar tu, parte din noi. Tu ești energia vindecătoare, medicina sacră, iar noi, parte din această minunată energie.
Dacă tot ceea ce există pe această planetă este o iluzie optică, dacă este o iluzie creată de mintea și imaginația umană, atunci avem o imaginatie extrem de ofertantă. Dacă verdele crud al ierbii și albastrul adânc al mării, dacă albastroșii, delfinii, șuierul disperat al vântului și valurile nervoase care se izbesc de țărm, dacă măreția și tăcerea munților, liniștea și secretele lor mute, și cântecul ploii de vară sunt doar o iluzie, creată de imaginația noastră, atunci avem dovada că putem crea minuni!
Să ne folosim atunci de acest moment de constientizare, pentru a crea în fiecare clipă magie, momente generatoare de energie pură, de vibrație înaltă! Să creăm de acum cu toată puterea intenției, a cuvântului și a faptei o planetă curată, sănătoasă, echilibrată, vindecată! Pentru că putem crea absolut tot ceea ce ne imaginăm! Dacă totul este o iluzie, să creăm atunci o iluzie frumoasă, prin gândurile, vibrația, și energia faptelor noastre colective, noi putem crea absolut orice iluzie ne dorim!
Medicina sacră pusă nouă la dispoziție de către tine, Mama Pământ, regenerarea spiritului, recuperarea cântecului pierdut, toate acestea ți le datorăm!

În lumina frumoasă a Soarelui, orice copac este roditor. Așa se spune, și așa este. Universul și Páchá Mama își completează acțiunile, pentru binele nostru suprem. Nu există unul fără altul, sunt într-o fuziune perfectă. Ceea ce vine de sus este acceptat și primit cu recunoștință și iubire aici jos.
Acest spațiu sacru merită să fie venerat în liniște, înțelepciunea naturii creând și punând la dispoziția noastră toate resursele necesare pentru purificarea trupului și a sufletului, pentru vindecare completă și deplină. Înțelegerea spiritului Mamei Natură, a Mamei Pământ, și a spiritelor care ne vin în ajutor din partea ei cu inima deschisă, cu bucurie, constitute ascensiunea noastră, și implicit a planetei noastre. Pentru că frecvența cu care alegem să vibrăm, pe ea o influențează - ori o afectează, ori o bucură - și îi fac inima să crească și să pulseze mai vibrant.
La mulți ani pământeni așadar, și la multi eoni în iubire, energie inteligentă, puternică, regeneratoare!
Îți aducem ofrande pe altarul tău, cu recunoștință și iubire te rugăm să le primești, Mamă dragă! Sunt petale din inimile noastre, îmbrățișări largi oferite măreției copacilor tăi, flori și fructe produse prin generozitatea fertilității pământului tău!
Îți aducem ofrande întru iertare, promisiuni, și mai mult decât atât, îți aducem fapte.
Lasă-ne să cultivăm în pământul tău semințele credinței, să ne înrădăcinăm puterea acum, să dăm jos măștile, și să ne lăsăm ghidați în această călătorie alaturi de tine, de sunetele pântecului tău, de freamătul codrului tău, de zbuciumul apelor tale, de măreția munților tăi, de verdele de smarald al inimii tale! Lasă-ne să te prețuim, să îți cântăm cântece de dor nespus, să îți dansăm dansuri vindecătoare, să îți bandajăm rănile iubindu-ne pe noi înșine, și arătându-tie ție iubire infinită!
Izvoarele tămăduirii la tine le-am descoperit! Nemurirea sufletului, pe care cu toții am primit-o de la Univers, de la Energia Creatoare, ne-a făcut conștienți de măreția ta absolută, de energia ta purificatoare, de brațele tale larg deschise, într-o îmbrățișare infinită de iubire!
Sufletul tău Mamă, ți-l vindecăm acum cu iubirea noastră, cu lumina inimilor noastre, așa cum tu ne-ai oferit vindecare, de fiecare dată!
Alegem să te ascultăm cu inima, și să îți respectăm energia, efortul, iubirea, dăruirea cu care ne călăuzești, ne ghidezi pe cărările vieții noastre umane. Îți mulțumim cu infinită recunoștință și iubire profundă pentru toate binecuvântările tale! Te îmbrățișăm astăzi și în fiecare zi, cu toată puterea și intensitatea iubirii noastre comune, a unor suflete care mult timp au uitat că și tu ești la fel ca și ele, și cu toții împreună avem niște misiuni de îndeplinit aici. Pământ de iubire, amantă, soție, mamă, fiică, soră, nepoată, prietenă, iubită... Tu ești pentru fiecare dintre noi ceea are nevoie să vadă, sa audă, să simtă.. Tu, celulă creatoare, îți binecuvântăm acum pântecul tău de mamă, plin de minuni ofertante! Te iubim, acum și etern, copiii tăi.

Ely Curca - Autor

Ajut sufletele rănite să se vindece. Le ghidez părțile pierdute, pentru a se întoarce și pentru a se reuni cu sufletul de la care au plecat. Ajut la conștientizarea arborelui genealogic, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare.
Ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile divine, cât și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, sau să-ți deblochezi inima. Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea cu divinitatea, cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul.
Dar pentru toate acestea, am nevoie și de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine permanent și constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate.
Introspecția, ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine, să ne reamintim cine suntem de fapt. Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări. Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire, dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi, și să te vindeci!

Te îmbrățișez cu sufletul!

Căutare