Ely Curca

terapie regresivă și șamanism

Servicii

Ce îți ofer

Services

Dragă Suflet,

îți ofer în primul rând empatie, atenție, timp, acceptare și înțelegere, ghidare pe calea ta, susținere, iubire, într-un spațiu sigur, fără judecată, în care te poți debarasa de toate măștile, să le poți lăsa la ușă, să te simți într-un spațiu de siguranță.

Te voi învăța să-ți vindeci rănile, unele constientizate, altele inca nu, dar le vom scoate usor la lumina, pentru ca ele te conduc din subcosntient deja de foarte mult timp, chiar daca poate nu iti amintesti de ele. Te voi ghida către Lumina ta autentică, ținându-te de mână prin întunericul tău.  Vei învăța să vezi și să simți adevărul tău interior, să nu te mai lași manipulat, să te accepți și să te iubești exact așa cum ești.

Te ghidez să incepi sa vezi, sa accepti, sa primesti in viata ta părțile tale de suflet pierdute, renegate, uitate, pentru a se intoarce la Intreg. Te voi ghida prin călătorii minunate cu tobă și bol tibetan la conștientizarea arborelui genealogic, la vindecarea lui, și la restabilirea legăturii cu străbunii, întru vindecare, la vindecarea radacinilor, prin programe de feminitate, de vindecare a pantecului, dar si intr-un proces individual, personalizat pentru tine, mulat pe ceea ce ai tu nevoie. De asemenea, organizez constant evenimente de grup in stil samanic, de reconectare cu arborele vietii, cu arborele genealogic, cu radacinile, de vindecare a karmei, si alte asemenea minunate si intense evenimente, cu care poti fi la curent prin inscriere la newsletter pe prima pagina a blogului meu, in chenar. De asemea, unele dintre ele le poti gasi si mai jos. Daca unele dintre ele au avut loc deja, imi poti scrie daca te intereseaza tematica respectiva. 

Te ghidez întru vindecarea pântecului, a străbunilor, desfaceri de contracte nebenefice, trauma originară, te ghidez în a-ți reaminti cine ești și pentru ce ești aici, te ajut să te deschizi în a-ți primi și conștientiza darurile primordiale și darurile de la străbuni, abilitățile pierdute, blocate, și te ghidez să-ți deblochezi Inima, simțirea.

Te ajut să îți restabilești echilibrul și conexiunea, conectarea profundă cu Sinele tău Înalt, cu Universul și cu Pământul. Dar pentru toate acestea, am nevoie de deschiderea ta, de credința ta în intuiția ta dar și în ghidarea mea, am nevoie de ajutorul tău, am nevoie ca tu să trăiești conștient, și să lucrezi cu tine constant de acum, de când ai ales să faci din tine o prioritate. Introspecția ne ajută să ne descoperim, să ne cunoaștem pe noi înșine.

Nu-ți fie teamă să petreci timp cu tine, nu-ți fie teamă de ceea ce ai putea descoperi despre tine! Ceea ce ai trăit și experimentat până acum, te-a adus în momentul de acum, la aceste conștientizări.

Te aștept cu tot dragul, și te invit cu iubire să readuci echilibrul în Viața ta, pentru că meriți să simți acest echilibru pe toate planurile, meriți să iubești și să fii iubit, meriți abundență, meriti bani, meriți tot ceea ce Viața îți oferă cu Iubire!

Este necesar doar să permiți, să ceri, să fii deschis, și primii pași sunt deja făcuți!

Dacă simți chemarea, vino să te ghidez și să te ajut să te redescoperi.

Te îmbrățișez cu sufletul! 

Iti pun in continuare la dispozitie evenimentele perioadei urmatoare: 

Tradarea doare - eveniment de lucru energetic, eliberare si echilibrare a ranii de tradare (11 februarie)

Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii - eveniment online (24 februarie)

Arborele Vietii - calatorie profunda cu raspunsuri la tot ce ai nevoie sa stii acum in viata ta (eveniment online 26 februarie)

-  ROOTS - femeia Pamant, Arhetipul Mamei, Ancorare, Luna Plina (workshop online 2 seri) - 7 si 8 martie 2023

Arhetipul Prostituatei - eveniment online 17 martie 2023

Echinoctiu, arhetipul Fascinatoarei, femeia Apa, renastere - (workshop online 2 seri) - 21 si 22 martie


Căutare

Rețelele de socializare

Găsiți-mă pe rețelele de socializare.

Facebook